05 december 2008

Sista låten

Om jag vore (spinning)instruktör...

...skulle den största musikutmaningen vara att välja den sista låten. Den där låten som avslutar passet. Den där lugna låten. Då har man fått köra riviga låtar i nästan en timma, och så ska man avsluta med en lugn grand finale. Man har bara en chans på sig!

Om jag vore instruktör skulle Blower's daughter med Damien Rice ligga bra till. Men det finns typ 10 000 andra låtar som också skulle ligga bra till. Sista låten är helt klart svårast.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja,sista låten är inte lätt att få till. Just nu kör jag med Club 8 - Jesus walk with me och en annan låt med dom som heter Love in december. Ganska mysig avslutning på ett intensivt pass.

http://se.youtube.com/watch?v=zux_9b9M59k

&

http://se.youtube.com/watch?v=2H7x9UbZmYg

Anonym sa...

När jag kör den här brukar det nästan alltid vara någon som kommer fram efteråt och frågar vad det är för låt:
Israel Kamakawiwo'ole - Over The Rainbow/What A Wonderful World

Sofy sa...

Snygg låt!

Jag njöt till fullo av nedvarvningen från bootcamppasset när ledaren körde Jasaon Mraz-"what abeautiful mess" så den kan verkligen rekommenderas till alla som väljer musik. Om man ska stanna kvar och vara insnöad på samma kille tror jag även att "details in fabric" vore toppen.

http://www.youtube.com/watch?v=gCJ1Jhw6FC0

http://www.youtube.com/watch?v=4qwhIucNfZ4

Terese sa...

Jag tycker uppvärmningen är svårast. Det gäller att hitta ett bra tempo, en låt som är skön men ändå drivande så att man känner glädje att träna. Stretchmusiken tycker jag är lättast, kanske för att jag har så många sådana låtar som jag älskar att det ibland är svårt att bara välja ut ett par. Just ja, sista låten in i mål är också ganska knivig :-) Helst ska ju alla digga den då det är finalen, men det går ju inte ...