01 december 2008

Är du en vinnare?

Jag tycker det är kul att tävla ut saker på bloggen. Samtidigt känner jag mig elak. Jag vill ju att alla ska vinna! Tyvärr har jag bara tre böcker...

De som skrivit "Stora boken om styrketräning" heter Marie Kjellnäs och Per Wikman. Marie är chefredaktör på Fitness Magazine som för övrigt har en bra blogg på hemsidan.
.

De tre lyckliga vinnarna av boken är: Kimmy i Tyresö, Josefine (jag kan rekommendera bloggen!) Andrea i Göteborg.
.
Grattis! Jag skickar er boken så fort jag kommit hem från Skövde...

Alla tävlanden delade med sig av sina favoritstyrkeövningar. Kimmy tipsade om hantellyft åt sidan (med PET-flaskor, gummiband eller hantlar) och gillar den för att den är både enkel och tuff. Josefines favorit är marklyft och skriver att hon fått mer muskler av den övningen. Andrea gillar utfall i olika varianter: gående, med hantlar eller i dragmaskin så att även tricepsen får jobba. Denna sista övning verkar svår... Andrea - kan du skicka mig rörlig dokumentation på den?

5 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

Haha.. alltså, nog för att jag gillar att vinna, men jag har inte varit med i nån tävling :) Antingen är det en annan andréa i gbg eller så har nån tävlat i mitt namn, haha :)

Så tyvärr kan jag inte skicka nån rörlig info, jag fattar inte enn hur övningen ska gå till :D

Anonym sa...

Hej! jag funderar på att köpa en sådan stepper som du har, är den att rekommendera? kram maria

Anonym sa...

Haha, lite missförstånd där. Det var nog jag som vann :) Jippie! Jag ska försöka hitta ett klipp senare idag.

Puma sa...

Andréa och Andrea:
Haha ja det var ju ett lustigt misstag jag lyckats göra, men Andrea - jag skickar boken till dig (du som tävlat alltså). Och så ser jag fram emot rörlig dokumentation! :-)

Anonym:
Ja jag tycker den är bra när man vill se på Tv men inte från soffan...

Anonym sa...

Hej! :)
Jag har läst artikeln med mig, men då det skulle bli fler reportage kommer det säkert finnas “experters” kommentarer kring kosten som jag inte kan påverka. Jag vet alltså inte hur LCHF kommer speglas i tidningen.