25 januari 2009

Chokladinpackning

En bra avslutning på en bra helg.

Chocolate mud mask

Jag avslutar helgen med Snuten i Hollywood, chocolate mud mask och någon slags persikoté från Lipton. Vet inte om filmen eller masken är bäst, men téet är ingen höjdare. Det var jag som köpte det och nu får jag stå mitt kast genom att dricka upp alla påsarna...

Chokladmasken köpte jag för en tjuga på Kicks i Sala när jag var där på möte för någon vecka sedan. Den ska tydligen vara djuprengörande och återfuktande. Grabben undrade varför jag hade bajs i ansiktet, men även han erkände att den doftade väldigt mycket choklad. Även om han sa att det inte var Marabou mjölkchoklad precis.


Hela jag doftar choklad även efter att jag sköljt bort masken. Jag vet inte om jag på riktigt tror att den är sådär nödvändigt djuprengörande och återfuktande, men det var lite skoj att ha den i ansiktet. Chokladinpackningar är ju tydligen inne just nu. Och en tjuga var det värt, om det så bara var för känslans skull.

Snygg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Um, nu ser du riktigt mumsig ut! ;-) Du, kan du inte gör ett inlägg med liute reflektioner över din kost och träning. Känns det bra? Har du orken osv. Jag testade LCHF men tyckte jag blev lite orkeslös, men det verkar inte som alla känner så. Skulle vara kul med lite input. Äter du några kolisar före eller efter passet?

Anonym sa...

Och man blir inte väldigt sugen på choklad på kuppen?