26 januari 2009

Mån 26 jan (forts.): En sväng på gymmet

Innan jag åkte mot Stockholm var jag en sväng på gymmet. Här skulle styrketränas, tänkte jag!

Väldigt långt och intensiv uppvärmning

Jag har uppdaterat min träningsspellista i Ipoden. Varit superkräsen och bara lagt till låtar som jag vet att jag absolut inte vill trycka förbi. För ganska ofta gör jag så. Tycker att en låt är okej, men inte mer. Tröttnar på den efter 30 sekunder och måste fram med manicken för att knäppa förbi den. På min nya spellista finns typ bara 15 låtar. Men de är de bästa. De som verkligen får igång mig. Och som peppar. Som fan! Så mycket som fan att mina tänkta uppvärmningsminutar på crosstrainern idag blev till en intensiv halvtimma.

(Hela) Dagens outfit.

Efter ett tag sa jag åt mig själv på skarpen och gick för att styrketräna istället. Bröst, biceps och triceps stod det på schemat. Jag var inte supertaggad, ska jag erkänna. Mest för att det egentligen inte fanns någon styrketräning alls inplanerad för dagen. Det var ett spontanpass. Eftersom det inte var präntat på papper var det inte heller inpräntat i huvudet. Så det blev bara bröst och biceps. Men 50 kilo i bänkpress är jag ganska nöjd med ändå. Så pass nöjd att jag valde att åka hem strax efter det. Imorgon gör jag ett nytt försök på samma pass.

LCHF-picnic i bilen på väg till Stockholm

5 kommentarer:

Unknown sa...

trevlig blogg du har

Anonym sa...

trevlig blogg du har

Em Löfgren sa...

hej Puma!! well done! du får gärna tips om vilka de där suuuuuuuperlåtarna är =) =)

Anonym sa...

Ja, vilka låtar har du med på spellistan? Det är verkligen så att vissa låtar är otroligt peppande. En dålig låt på ett pass kan få en att bli slö och omotiverad. Men när jag springer lyssnar jag aldrig på musik. Måste få höra tystnaden ibland också. Och fåglarna.

Sofy sa...

Nice och vilket lyft sen, du är stark som en oxe! Det roliga med det där att "välja det bästa" är att det inte brukar spela nån roll för mig. Även omjag själv valt lösgodiset i påsen så finns det ju bitar man inte är sugen på kvar!!! (Och hur det kommer sig är för mig en gåta)