30 maj 2007

Ons 30 maj: Morgontrött

Sitter här på jobbet 07.43, och har både hunnit med att träna och äta frukost medan mycket av övriga Sverige fortfarande sover.


Morgontrött


Vill man bli morgontrött ska man gå på spinning på Hötorget på onsdagsmorgnar. Då är det Apollo som kör. Gör man som han säger blir man garanterat trött. Han startar sina pass med budskapet "När ni är på mitt pass kör vi bara backe, och bara i min takt". Och inte kan man maska heller, för då hoppar han av sin cykel och kommer fram och lägger på mer motstånd på ens cykel. Jag tycker att det är bra att han vågar vara tuff och hård och framförallt interaktiv. Det gör klassen roligare. Speciellt när han på slutet sprutar en massa vatten över oss i sista intervallen.

Men jag var morgontrött imorse även utan Apollos klass. Hade jag inte bestämt med Pernilla att vi skulle köra spinning, ja då hade det gått som vanligt när jag ska tokmorgonträna: åt fanders. Igår var det dubbelavsnitt av Idol och det kan man ju inte missa. Men jag hade i alla fall vett nog att inte kolla the Jay Leno show som börjar efter midnatt. När klockan ringde 05.30 imorse snoozade jag lite och steg upp 05.46 (vad är väl en morgon utan snooz?). 05.56 hoppade jag på tunnelbanan!

5 kommentarer:

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Ja fy sjuttsingen va vi va bra! Men nog va han galen i morse den kära Apollo! *skrattar*

Anonym sa...

wow då var du kvick till tunnelbanan=)

Anonym sa...

Spiser du noe før du drar på spinning på morgenen? Jeg må ha mat i magen før jeg trener, men vil helst spise en times tid før treningen, og da må jeg opp så tidlig at jeg aldri kommer meg avgårde på morgenspinning...

Puma sa...

Nilla:
Ja, bra och galen!!

Carolina:
Ja det var i stort sett bara att gå upp, klä på sig och gå. ...och se ut som ett spöke på vägen!

Chica:
Ja, när jag tränar högintensivt sådär på morgonen brukar jag se till att äta något. Jag har som mål att äta något lagat, men det lyckas jag aldrig med. Jag brukar ta med en starbar (se: http://www.gymgrossisten.com/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?funk=visa_artikel&artnr=550&artgrp=30&Avd=1&visa=1-36&Sort=Beskr&Visn=Std2). Det är bara att stoppa i väskan och äta på väg till träningen (typ vid 6 om träningen börjar 6.30 eller 6.45). Men går jag ut och joggar brukar jag inte äta något, tempot brukar vara ganska långsam på mina morgonjoggar...

Anonym sa...

fy fasen vad jobbigt att träna så tidigt på morgonen. jag har testat några gånger men nej. jag är ingen morgonmänniska ;)