07 augusti 2007

Sjöglimt

Det är bäst att ta vara på solen. Man vet inte när den kommer tillbaka igen...

Axelont och havsbris

Jag var ute på sjön igår. Badade i för kallt vatten och drog upp mitt gamla axelont som jag inte känt av sedan förra hösten och som jag betalat dyra pengar för att försöka få bort. Idag försökte jag bota det med mer båtliv, men utan kallbad. Det gick sådär för axeln. Ontet är kvar och kräver nog lite mer massage för att rätta till sig. Men själen mår desto bättre!


Dunka dunka

Hämtade ut min Ipod idag och är alldeles lycklig över att få hålla den lilla tingesten i handen. Den är ju för söt! Försöker proppa den full med musik just nu och laddar hem lite gott och blandat. Ska försöka göra en lista med all bra peppmusik jag fyller den med, när tillfälle ges.

Träning?

Träningen då, undrar ni säkert? Jaaa... det har ju stått lite stilla både igår och idag... och i söndags och i lördags... Men jag var i alla fall ute på en promenad idag på fem kilometer. Träningen kommer! Jag tycker ju om att springa i regn och blöta...

3 kommentarer:

Anonym sa...

ååå vilka underbara bilder!!! härligt! svenska sommaren är fantastisk!!

Puma sa...

Emelie:
Ja visst är den! Får vi bara några dagar med sammanhängande sol finns det inte en chans att jag skulle åka utomlands för solsemester. Det är så fantastiskt här hemma!!

Anonym sa...

Jag ser fram emot musiklistan! :) Och jag håller med Emelie, underbara bilder!!