10 augusti 2007

Fre 10 aug: Core och spinning

Motivationen är på topp just nu. Det börjar ju snart bli höst!

Jippie för höst

När det börjar bli augusti är jag som mest träningssugen. Då börjar planer smidas för att börja ett nytt liv. Mestadels på träningsfronten. Det är som en nystart. Semestern är över, batterierna är laddade och som pricken över i:et presenteras nya scheman av gymmen.

Just så känner jag just nu. Jag ser fram emot slutet av augusti, september, oktober och jag ser fram emot röda höstlöv, mysiga testunder i höstmörkret efter ett svettigt pass och jag ser fram emot benträning inför skidsäsongen och att faktiskt få frysa lite på väg till gymmet för att komma in i en varm, varm träningslokal.

Core och spinning

Det var med lätta ben jag gick för att träna på lunchen. I alla fall mentalt. För rent fysiskt sett så känns benen lite tunga efter gårdagens spinning och jogg.

Det blev Liljeholmen. Igen. Först 30 minuter core och sedan 55 min blå spinning.

Coren var jobbig. Jäkligt jobbig. Jag tror jag utvecklat en mage under sommaren. Det ser väldigt mycket ut så i spegeln. Så jag tror jag ska gå in på GymGlams blogg och läsa lite om hennes magträningstips hon skrev om för några dagar sedan.

Spinningen var sådär. Instruktören var ok, men väldigt personlighetslös. Jag satt och funderade på varför vissa instruktörer kan lämna en helt känslolös medan andra antingen älskar man, eller kanske tycker är superkass. Kom inte på något bra svar. Jag hade alldeles för mycket att stå i med att torka svetten av pannan eftersom luftkonditioneringen inte funkade.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Bra tränat! :)

Hon jessica jag pratade om förut har inte rött hår.. men hon är ganska kort. Och bestämd! Men man blir peppad. Hon inleder passen i stil med "ojoj hörrni, det är kommer bli tufft. riktigt tufft!". Och det är det, med massa 3 minuters intervaller och "vilan" är stående backe. Men du måste testa hennes pass! :) Sån energi på dom!

Anonym sa...

Verkar vara allmän överhettning på de flesta gym nu. Så jäkla kvavt och svettigt har det nog aldrig vart!

Anonym sa...

det e efaktiskt riktigt skönt med höst! skönare att träna! när luften är klar och lite kall!! får mer ork och mer sug och mer lust! så härligt!! =)

Anonym sa...

Exakt den planera-upp-sitt-liv-igen känslan får jag varje höst, du beskrev den klockrent!
Drömde förresten om dig inatt.
Vi var ute och sprang i en riktigt lång backe och du påpekade att jag höll mina armar fel.
kanske läser bloggen lite för mycket?:P

Puma sa...

Sofia:
Hmm måste testa. Var sa du att hon kör?

Cizzi:
Nä, tur att det snart är höst ;-)

Emelie:
Ja du har så rätt!!

Marie:
Hmm... vet inte om det där var bra eller dåligt? Haha. :-) Men det är ju bra att mitt mantra om armföring nått fram!! ;-) Och du, kan man läsa min blogg för mycket???? ;)

Anonym sa...

Nu i sommar har hon mest kört på Hötorget. Men jag tror att hon kör på zenit också ibland? Du kan ju fråga efter en Jessica som kört medt på tisdagar och lördagar på hötorget i sommar, vart hon kör nu :).