30 januari 2008

Före- och efterbilder

(Här kommer ett inlägg inom parentes. Det handlar nämligen inte ett dugg om träning.

Resultat efter fyra timmar i frisörstolen

Det är en pärs att gå till frisören. Inte för att jag har hårklipparångest. Mer för att det tar sådan jädrans tid. Jag får träsmak i baken, trots massagestolar i hårtvätten. Jag får skavsår i ögonen från att läsa alla skvallertidningar. Fyra timmar hos frisören är en evighet. Igår kväll missade jag halva friidrottssändningen från Göteborg - men kom i alla fall hem i tid till Sannas rekordlopp och några av Holms höjdhopp.

Mitt Katieinspirerade klipp är inte speciellt likt Katie Holmes frilla. Det är väldigt mycket längre. Men jag är glad att frisören behåll det relativt långt. Jag tror inte jag passar i så mycket kortare - jag har för mycket volym så det skulle bara stå rakt ut. Nu är det tillräckligt långt så att jag nätt och jämt kan få upp det i hästsvans. Och för min träning är det en nödvändighet.

Såhär såg jag ut före:

Sur och osminkad, precis som man ska se ut på förebilder.

Såhär ser jag ut nu:

Blondare - gladare?

Det är tur att jag har min GHD hair straightener till den här frisyren. Den var en livräddare förut men kommer bli oumbärlig nu.

Nu får det vara slutsnackat om hår och sådant oviktigt. Nu ska jag dricka te och lusläsa Fitness Magazine som jag inte hunnit med tidigare. Och ni vet väl vilken superbloggare som fått ett helt uppslag alldeles för sig själv där?)

21 kommentarer:

Sofy sa...

Men OJ. Blont! Det trodde jag inte, vilken överraskning! Snygg nyans också, och perfekt längd! Den där tofsen är livsviktig, I agree. Är inte luggen ny också, eller? Förstår nu att det tar lite tid att vänja in sig, men det blev jättefint. Är också lite sugen på att bli blond igen...det vill jag alltid när det går mot ljusare tider och vår igen.

Susanna sa...

Oj modig totalförändring! Och riktigt, riktigt snyggt! Värsta baben ;)

Löpning & Livet sa...

Åh va fin! Du passar verkligen både i den blonda färgen och frisyren!

Anonym sa...

Snyggt! Vad kul med nån alldeles nytt! Jag blir jättesugen på att gå till frisören nu. :-)

Puma sa...

Sofy & Susanna & Elin & Andréa:
Tack!
Ska det göras ska det göras ordentligt. Att "klippa topparna" är tråkigt. :-)

Anna (Orka mera) sa...

Jättefint verkligen! Kul med en sån totalförändring!

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Cooolt! det ser ju inte ut som du, men det va störtcoolt! Fan va häftigt!
Många kramar så ses vi på måndag gumman!
//Superbloggaren *fnissar*

Unknown sa...

Hoppsan vilken skillnad, kanontjusigt!!!
Jag har också varit så där blond och jag tyckte nog det var lite småkul ;) (Och - jag har också spanat på Katie Holmes frilla, men min karl har också nåt emot (så) kort hår. Mutter...)

Terese sa...

Vilken tur att du publicerar bild. Annars hade jag knappt kännt igen dig i gymlokalerna. Modigt och bra gjort. Ser riktigt fint ut!

Anonym sa...

Snyggt! Vad kul! Roligt också att du är tillbaka :-)

Anonym sa...

Va fin du blev! Perfekt till våren!

Em Löfgren sa...

det var ju helt klart värt att sitta 4 timmar! eller hur!? för nedrans vad fint det blev! du ser modern och chick ut!! very nice!!

Karin sa...

FINT! Alltid kul att _våga_ göra den där förändringen, för det blir ju ofta supersnyggt!
Nu måste jag också snart dra mig till frissan....om ja hittar nån, och har råd...
Jättefin du blev iaf, ska bli kul att ses på riktigt sen!

Anonym sa...

Hello Blondie =) JÄTTESNYGGT & jag är superimponerad över att du "vågade" göra en så stor förändring!! Själv har jag haft samma frisyr (om det ny kan kallas för det) i typ 20 år *skrattar*

Ebba sa...

Wow, vilken förändring!! Modigt :) Blev ju skitsnyggt!!

Ulrika sa...

Fint! Klippte mig också nyligen till den där längden ungefär. Min fästman tycker så klart att jag skall ha så långt hår som möjligt men han sa i alla fall att han tyckte jag var gullig ändå. Hahaha. ;) Det måste sitta djupt rotat det där i mansgenerna - riktigt glada skulle de väl bli om man hade hår till midjan minst. Fast det roliga är ju att samtidigt som min fästman hela tiden säger att han vill jag ska ha långt hår så blir han minsann irriterad på att det är ivägen och killas när man kramas och pussas när det blir för långt. ;)

Anonym sa...

Vad modigt hurru! Och SUPERSNYGGT! Har funderat i blonda banor förut.. men fegade ur och färgade bara lite mörkare chokladbrunt ;)

Anonym sa...

Fräckt!

Anonym sa...

Vilket klipp!

Anonym sa...

Jag är mest imponerad av att du klara 4 timmar i frisörstolen. Jag hade inte haft det tålamodet över huvudtaget. Senaste klippningen för mig tog 15 min dörr-till-dörr, varav kanske 5 min var klippning. Så ska det gå till =)

Tausert sa...

Superfint!! Har funderat på liknande frisyr själv ett tag nu... MÅSTE klippa mig snart nu i alla fall.. :-S

Jättefint med blont hår också!

Känns det ovant nu då? Jag har alltid problem med shampoomängden när jag klippt mycket.. tar alltid så mkt som jag behövde innan och så får man typ skölja bort hälften :-)