29 januari 2008

Saker jag vill ha

Som vanligt finns det några saker jag vill ha.

Önskelistan

1. Shea body butter
Jag hör ofta talas om shea. Att shea body lotion ska vara så bra. Speciellt mot stretch marks om man är gravid. Jag är inte gravid. Jag har heller inga planer på att bli gravid. Men det måste väl vara bra ändå.

Någon som testat Body Shops Shea body butter och tycker något om den?


2. Lacosteskor
Jag har ett par sådana här. Förra sommaren var de vita. Nu är de gråa. De funkar till jobbet och de funkar till fritiden. Jag vill ha ett par nya!


3. Eltandborste
Jag var hos tandläkaren senast för ett halvår sedan (en mycket bra och trivsam tandläkare för övrigt). Jag lovade att börja borsta med eltandborste redan dagen efter. Jag äger fortfarande ingen. Jag vill ha en Philips Sonicare. Den verkar bra. Och jag ser framför mig hur glänsande vita mina tänder kommer bli efteråt.


4. Lean Dessert Protein
Jag är väldigt nöjd med min Double Pro proteinpulver med banana/peanutsmak. Men jag sneglar lite åt lean dessert proteinpulver. Det låter så gott.

Någon som testat lean dessert och tycker någonting om det?


5. Ny frilla!
Är det dags att klippa av sig lockarna? Enligt trendspanarna är pagen extra het i vår. Jag lockas av Katie Holmes frisyr (kanske något längre) men grabben vill inte alls ha en korthårig brud. Vad ska jag göra?

15 kommentarer:

Anonym sa...

Protein med dessertsmak? Spännande, vad smakar det mer exakt? Klart du ska ha kort hår om du vill det!

Anonym sa...

Tjena, gillar dn blogg men har en synpunkt angående proteinpulver. Varför proteintillskott över huvud taget? Valig enkel husmanskost ger ett fullt tillräckligt proteinintag för de allra flesta idrottarna/motionärerna. Du vet väl att kroppen inte kan lagra proteinöverskottet, det bryts istället ner till fett och vanliga biverkningar är acne, huvudvärk, trötthet och till och med muskelsvaghet.
Lycka till med träningen framöver och tänk över det där med proteinet. :-)

Anonym sa...

Åh! Massa kul!

Jag har bodybutter från body shop men inte shea. Jag har "pink grapefruit" och brukar smörja in på torra vader och armbågar. Funkar bra :)

Personligen tycker jag det är skitnsyggt med kort hår, kanske för att jag inte alls passar i långt? :P

Anonym sa...

Hahaha... Alla killar vill ha tjejer med långt hår! Jag har bodybutter från Bodyshop, men inte shea..: Tror dock att det är kalas. Gillar deras bodybutter! Mina lacosteskor var också jättefina... förut. Nu: BLÄ!

Sofy sa...

Jag tror du skulle passa utmärkt i katie holmes-frilla! verkligen snyggt!

Kolla i min blogg, outade att det denna vår kommer två nya smaker av double pro! jag har nyss köpt banana/peanut och tycker den är helt okej! jag toppar med kanel, mums! Det där lät ju smarrigt det med, men vadå för dessert, även jag blir ett frågetecken.

Har bara hört bra saker om body shops bodybutter. Min favvohudkräm är lyxkrämen från Biotherm, fick den i present och nuförtiden luktar jag apelsinblom när jag smort in mig. Så härlig!!!

Sporty Spice sa...

Jag älskar Body Shops Shea Butter. Funkar lika bra för torra ben (har alltid fnasig "ödlehud" på skenbenen på vintern) som gravidmagar. Jag fick faktiskt just den där tandborsten i julklapp och är mycket nöjd. Det är något med de där sonic-borstningarna som gör tänderna superrena. Och jag håller på att spara ut till en Katie Holmes-frilla. Haha. I min värld är det långt. Och kort hår är supersnyggt tycker jag OCH min pojkvän (perfekt när man tränar mycket och måste duscha två gånger om dagen). Katie är ju 1000 gånger snyggare nu än hon var med långt hår. Tycker jag alltså. =)

Ebba sa...

Ja, det där dessert proteinet tycker jag verkar spännande! Såg en annons för det i någon av tidningarna jag fick av pappa när han kom hem från USA. Säg till om du får veta något om det. ;D Body Shops bodybutters är bra. Har inte ägt shea själv, men har testat och det var underbart! =)

Anonym sa...

Shea är nästan det enda body butter som jag använder. Tycker de andra är för fruktiga. Det har en mild doft som inte tar över om man använder parfym tex. Det är GRYMT mot torr hud. Jag använder det jämt på vintern - och blir slät och mjuk (+ doftar lite lagomt gott)

Eltandborste är också jättebra! Man får en helt annan renhetskänsla på tänderna efteråt! MIn sambo har lite fåror i sina tänder som ibland blir missfärgade. Han fick aldrig bort det fula med en vanlig tandborste, men numer är han alltid vit-tandad. =)

Löpning & Livet sa...

Jag har bodybutter, fast inte shea.. Är helt såld på mandel och har både, duschcréme, scrub, butter och handkräm i den serien :) har också hört att shea ska vara bra, tror faktiskt att det är lite även i mandeln, så jag tycker absolut att du ska testa!

Magnus sa...

Hej!

Ingen direkt kommentar till krämen( inte mitt område tror jag;) ) men till din blog i stort som är väldigt ambitiös och läsvärd. Jag såg dessutom att du hade anammat mitt ättika-tips långt bakåt bland inläggen, hehe.

Keep on!

Mvh Magnus

Puma sa...

Maria:
Uhm jag vet inte. Tror att det finns flera smaker. Typ vanilj eller creamy banana...

Mattias:
Tja... bra fråga. Jag är väl inte så bra på husmanskost. Och vill jag åt något litet på kvällen så är proteinpulvret bra att ha tillhands.

Dessi:
Jag har klippt mig nu. Iiiih!! :-)

Anna:
Ja vad är hemligheten med långt hår liksom?

Sofy:
Uhm... Biothermdoften låter också najs. Men ingen shea i den va?

Sporty:
That's it. Sonicborste måste införskaffas!! :-)

Mrsebba:
Så fort jag hör något mer avlägger jag rapport!

Funrun:
Perfekt att få recensioner direkt till bloggen!! Tack!

Andréa:
Ska testas!

Magnus:
Tack! Det där ättikatipset minns jag gott och väl - provar det ibland men tror att plaggen jag använde det på måste slängas ändå. De har hängt med i gymväskan i alltför många år(!!!).

Löparfantasten sa...

Hej!
välkommen hem!
Klipp dig kort om du vill det. Det är ju du som ska trivas.
Kommer du på ultraträningen den 17/2 som Teamfakta ordnar?
Jag tyckte årets sista långpass var så kul så jag tänker inte missa att vara med den17:de

ingela_eagle sa...

Jag älskar Body Shops Body Butter, den med kakao. Passar lika bra för torrisar som Shea, men kakao doftar mycket godare :)

Mela sa...

Angående Shea Body Butter: Jag hade den förut. Och blev jättemjuk och len. Men sambons kommentar "du luktar som ett gäng gamla nedmalda Bossdeoderanter från 80-talet" fick mig ändå att låta kroppssmöret stå... :)

löpningseufori sa...

mysig önskelista med många bra saker!