18 mars 2008

Hallå, ska det vara ett ankare?

Ska det vara ett sport-ankare så ska det vara:

André Pops!

Tack André för att du suttit med oss i SVT:s vinterstudio hela säsongen. Du är bäst! Det tycker både jag och hela svenska folket, eller juryn, eller vem det nu är som röstat fram dig till TV:s bästa sportprofil. Peter Jihde har jag redan glömt vem det är.

Däremot kan kommentatorn Jonas Karlsson gå och göra något annat. De senaste månaderna har han expertkommenterat både skidåkning och friidrott på SVT. Jag tror jag kunnat gjort det bättre själv. Mister Karlsson har bland annat "sett" hur Kalla tagit in sekunder efter sekunder i längdlopp men se - det noterade aldrig någon annan och ingen klocka heller för den delen. Och så har det hållt på. Misstag efter misstag. Nej Jonas Karlsson, håll dig till det du kan!

(Jag känner mig elak just nu, det kanske är elaka kycklingsjukan?)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Karlsson är sååååååå dålig, och har så mycket fel hela tiden. Till och med i friidrott, som väl ändå är hans sport?

Anonym sa...

Jag håller med dig om Pops!

Puma sa...

Cia:
ja, fast det var väl hans pappa som hade expertisen som förbundskapten. jonas har "bara" varit släggkastare. lovande när han var 13 kanske?

Sofy sa...

Pops är grym!

Karin sa...

elak? neej tycker ja inte, men kycklingsjuka? Jag tror det är träningsabstinensen som gör sig hörd ;)
Ha det nu så kul i Åre!!
Kram

Karin sa...

Du är inte elak, du har ju helt rätt! Ska man vara kommentator så ska man veta vad man pratar om.(dessutom är det inte elakt att slå på bilar som kommer för nära heller, att bero på ditt föregående bloginlägg)
Enjoy Åre och bryt inga ben! :-)

Anonym sa...

jag ska skriva en kommentar om vad jag tycker om Jonas Karlsson. Men jag måste fundera och ta sats för att få med allt. Återkommer!!

Anonym sa...

Jag håller med om att Pops är kanon som ankare!

Den där Jonas Karlsson däremot fattar jag inte varför han är där. Han är ju fel, gör fel och säger fel var han än är. När SVT faktiskt har många bra expertkommentatorer inom olika områden, varför ska då Jonas figurera överallt och göra bort både sig själv och SVT. Vi har redan drabbats av en Patrik Ekwall, räcker inte det? Ska Jonas bli som Ekwall och vara med i Let's dance och göra allt för att komma med i diverse skvallerpress?

Anonym sa...

Kollar någon av er på Tv-sporten? Andre Pops är ju kass. (han var ännu sämre tidigare men bättrar sig). Den enda fråga han ställer är ju " hur känns det.." Han sitter med sina förberedda frågor och kan inte anpassa sig 1 mm.

Jons Karlsson är kanon som kommentator, väldigt kunnig. Gör längsskidor bra tillsammans med Niklas Jonsson.Hans krönikor är lite sämre. Vill mest skapa rubriker.