05 maj 2008

Uppladdning inför halvmarathon

Jag är lite stel i baksida lår idag. Vilan är given. Men träningsplaneringen är ändå i full gång!

Varvet

Om mindre än två veckor hoppas jag ha passerat mållinjen i GöteborgsVarvet. Innan dess ska jag ha hunnit ladda upp, gå på bröllop i Malmö och få ett tjockare pannben sprängfyllt med envishet och förmåga att inte ge upp.

Jag har fått tips från coachen om hur jag bör lägga upp min löpträning inför Varvet:

Denna vecka:
Tis: 8-10km fartlek
Ons: 6-8km
Fre: 15-16km långpass

Nästa vecka:
Mån: 5km snabbdistans
Tis: 8-10km fartlek
Tor: 6-8km fartlek
Lör: GöteborgsVarvet!

Jag hoppas benen hunnit återhämta sig lite till imorgon. Och så hoppas jag kunna lägga in lite spinning i schemat. Och lite styrketräning. Och lite annat smått och gott.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Tiden bara rusar! Mindre än två veckor kvar. Körde mitt sista långpass igår. Nu blir det tempo sista biten. Hinner inte fler långpass innan gbg tyvärr, men hoppas det funkar ändå!

Anonym sa...

Du är så skön med dina utmaningar. är evigheter sedan jag varit inne och kollat på din sida men jag har saknat det:) Kommer stå vid sidan och hejja när du springer i Göteborg!

Erika sa...

Vi får hoppas att den påtagliga träningsvärken ger med sig fort för jag orkar inte sitta här och vänta på nästa träningstillfälle jag heller :)

Puma sa...

Anna:
Men du rusar snabbare!! :-)

Msfatso:
Ja man måste ju hitta något att sysselsätta sig med!

Erika:
Jag vet! Dessutom är benträningsvärk den eländigaste sorten!!

Löpning & Livet sa...

KLart du tar dig i mål! Du är ju hur envis som helst ju! :)

Själv är jag sjukt stel i ryggen, antar att det är luftboxandet som medfört detta :)

Silverscreen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Silverscreen sa...

Jag tycker du är så otroligt inspirerande och motiverande! :)
Alla löpartjejer i helgen (för det var allt några stycken) har fått mig att vilja ta tag i min löpning lite mera. Nu vill jag ju också springa långlopp. Fast det får nog bli nästa vår :)
Kram

Unknown sa...

Jag som bara har som mål att överhuvudtaget komma i mål har väl ungefär halva den mängden träning planerad innan nästa lördag :)

Mattias sa...

Skulle hoppa över fredagens långpass i din uppladdning och springa ett kort lungt pass alternativt något för att få upp tempot. Långpasset ligger för nära tävlingen och kan göra dig sliten. Annar ser det bra ut. Ska själv springa varvet för 3:e gången. Tvvärr har en lättare förkyldning stört min planerade uppladdning. Lycka till.