02 juli 2008

Min vikt!

Jag fick en uppmaning att fortsätta uppdatera min viktkurva, så here it goes:

Viktkurvan

Juni har varit medelmåttig sett till vikten. Det har varit +0.8 dit, -0.3 hit... och så har det hållt på. Men idag står jag äntligen på exakt samma lägstanotering som för några veckor sedan. -5.6 kilo. Ändå åt jag Frödinge ostkaka (lightversionen) till middag igår. Shame on me. Men å andra sidan hade jag precis sprungit 2 timmar i skogen.

Det som spökat har varit kolhydratladdningen inför (misslyckade) maran sista maj. Och nu kan alla killar sluta läsa för det som också spökat har varit mensperioderna. Förut hade jag "aldrig" mens (en PCOS-grej). I juni hade jag mens typ hela tiden. Det är nog p-pillrenas fel, för de tog slut helt abrupt och mitt e-recept på Apoteket strulade så jag kunde inte köpa nya på direkten. Och eftersom jag aldrig har mens när jag inte äter piller, så kunde jag heller "aldrig" börja på pillerkuren (eftersom man ska börja den när man har mens).

Hur som helst. Mitt nästa mål blir att ta mig ned till nästa kiloenhet. Sedan -4 kilo och i slutändan typ 15 kilo till. Men det blir ett kilo i taget. I och med juniproblemen har jag helt missat mitt mål att gå ner 4 kilo till inför Spanienresan. För 4 kilo innan lördag blir det inte.

9 kommentarer:

Anonym sa...

jag tycker du är jätteduktig!!

Ebba sa...

Jag håller med grabben =)

Sofy sa...

Å jag med!
Du är grym! Det faktum att du kan stå still på den här nivån är ju också jättebra. jag tror på platå och sen lite till, platå och sen lite till. Sen var platåerna hamnar, det bestämmer kroppen!

Ses i morgon, då ska vi bränna backe!

Anonym sa...

Vad är det som är så dåligt med Frödinge lightostkaka?! Den är proteinrik och innehåller lagom mycket kalorier för en lunch! Det tycker jag att du kan äta med gott samvete! Du ska kanske lägga till en grönsak bara! :)

MarathonMia sa...

Jag tycker också att du är jätteduktig. Och ihärdig. Och tålmodig. Och envis. Och målmedveten.

Dessutom sätter nog all din träning prägel på din kropp - snygga shapes. För om det är vågen som är riktlinjen så kan du ju alltid gå ner 4kg till på lördag genom att kapa en arm :-)

Puma sa...

Grabben:
Tack för att du hjälper mig. Men, gnäll inte så mycket när vi ska ut och springa!! ;-)

Ebba:
:)

Sofy:
Ja, det är iof sant. Ser fram emot imorogn. Jag kommer vara extra glad - min semester börjar på fredag!!

Anonym:
Är det verkligen så bra? Toppen ju! Jag älskar Frödinge!! Måste studera innehållsdeklarationen lite noggrannare nästa gång.

Marathonmia:
Sant. Och mitt huvud väger också ganska mycket... du är klok du!

Anonym sa...

Klok grabb du har!

Masse sa...

Jag var besökare 100000!!!!! Snacka om Coolt!!!

Grattis!!!

Anonym sa...

Hej! Jag tycker du är jätteduktig! Du får äta ostkaka efter hade sprungit så mycket. Ha inte dålig samvete!!

Jag är imponerad över din träning!!

Ska du till Spanien nu på lördag! wow! Kul!

* kram *