29 januari 2009

Misslyckad träningsdag

Jag hade bara två träningstillfällen inbokade idag. Hur svårt ska det vara?

Jobbjobbjobbjobbjobbjobb

Var tvungen att kolla finalen på Biggest Loser inatt. Somnade alltför sent. Att gå upp klockan 05.30 var en omöjlighet. Där rök morgonpromenaden. Men det var lugnt. Jag skulle ju hinna träna på kvällen. Väl?

Jobb mellan 08.00 och 21.15 sa något annat. Efter lunch trodde jag att arbetsdagen skulle avslutas tidigare så jag bokade glatt in en träningsdate med Emliscious. Bara för att inse att det skulle gå åt skogen.

Om det inte var så att jag var tvungen att fortsätta jobba hemifrån och först nu blivit klar men måste åka hemifrån 07.30 imorgon bitti skulle jag glatt gett mig ut på en nattlig jogg. Men nä. Kändes inte rätt. Och så har jag faktiskt knappt suttit ner en sekund på hela dagen. Så jag borde inte ha dåligt samvete. Jag gillar bara inte när min planerade träning blir av. Att bortprioritera det jag gillar mest. Och det som egentligen är bäst för mig. Tänk att vissa människor bortprioriterar såhär varje dag!

Imorgon gör jag ett nytt försök! Jag har ett digert träningsschema att hålla, och en Biggest Loser-fight att vinna!

7 kommentarer:

Sofy sa...

One of those days. Bit ihop och kom igen. Starkare, snabbare, snyggare! Hörru, även om det inte var nån bild i detta inlägget, jag vidhåller: det händer grejer!!! Kram

Em Löfgren sa...

saknade dig massvis igår!!!!!!! vi kunde ju garvat åt hångelparet och gubben med mobilen tillsammans ju!

snart måste vi försöka igen!!

Mia sa...

Shit, det är inte kul.,man blir skitirriterad! Men du tar nog igen det!
Vet vi vad du jobbar med?

Anonym sa...

På vilken länk/kanal ser du Biggest Looser avsnitten?

Puma sa...

Sofy:
:-) ja det känns på byxorna nu. de som inte gick att knäppa för 2 veckor sen sitter väldigt bekvämt nu!!

Emliscious:
japp, det måste vi verkligen!

Alis:
Jajamen. Tog igen det idag. Jobbar som kommunikationskonsult. Flummigt ord men jag jobbar med både intern och extern kommunikation kring ett event (i alla fall denna helgen)

Frida:
Har fått dem av nikes-jakt.blogspot.com. Finns att ladda ner lite överallt, bl.a. isohunt.com

Mia sa...

...eh ok... Låter lite flummigt fortfarande. Jag förstår kommunikation och konsult... Kan det vara du som håller ihop bitarna... eller har det med apparater att göra?... eller gör jag bort mig totalt?

Puma sa...

Alis:
Nädå, det mesta handlar ju om kommunikation egentligen. Rent konkret kan jag säga att just nu jobbar jag med en branschmässa. Mitt uppdrag har bestått i att ansvara i kommunikationen mellan mässarrangör och utställare och besökare och att ansvara för de "mjuka" delarna på mässan: hur den ser ut (ren och skär styling), hur besökarna välkomnas (mycket praktiskt), ansvar för kringarrangemang (vilka seminarier ska vi ha, hur ska de marknadsföras, hur ska de hållas etc.) och press (länk mellan utställare och press) till exempel. :-)