26 januari 2009

Mån 26 jan: Fettförbränning (?)

Eddie Murphy höll på att förstöra det för mig.

Morgonpromenad

Jag och Grabben fastnade framför Snuten i Hollywood igår. När den första filmen var slut satte vi på en till. Det slutade med att vi kröp till kojs strax efter halv två. Jag var lite sur och grinig, inte för att jag var trött men för att jag misstänkte att det skulle bli omöjligt att gå upp klockan 7 och morgonpowerwalka nästa morgon.

Men upp kom jag. Mycket tack vare Grabben som mer eller mindre drog upp mig. På med kläderna, och så iväg. 60 minuters morgonpromenad med en puls på drygt 60% av max stod på schemat. Så står det på schemat i stort sett varje dag denna vecka!

Det är inte BARA vackert i Halmstad.
Imorse var jag ute och gick bland järnväg och industri.

Jag testar morgonpowerwalkandet under en försöksperiod. Det ska ju vara bra för fettförbränningen sägs det. Jag hör egentligen till de som tycker att högintensiv träning är bättre för förbränningen men jag tycker att snabba promenader är ett bra och skonsamt komplement till all annan träning jag håller på med. Har man som målsättning att träna 10 timmar i veckan kan inte varje pass ligga i pulszon 4.

Utmaningen ligger inte i att komma ut och gå för min del. Den egentliga utmaningen ligger i att gå och lägga mig i tid så att jag kan komma upp och gå ut och gå. Jag lägger mig sällan före midnatt och det är inte speciellt hållbart om jag ska upp 05.30 på morgnarna den här veckan.

4 kommentarer:

Sofy sa...

Bra jobbat pumis! Men ärligt...snuten i Hollywood, ur bra kan det bli??!!

Kram

Puma sa...

Haha. Inte mina filmer. Det var Grabben. Han är "sån". Fast de är ganska kul faktiskt. Inte så stor coolfaktor dock. Men vi såg ju Mammut i lördags!

Anonym sa...

Härligt jobbat! Jag gillar morgonpromenader, och när jag gick ner i vikt var jag ute mest varje morgon och gick. Ofta blev det 5 km och ca 45 minuter. Grymt bra!

Em Löfgren sa...

han verkar väldigt bra att ha den där grabben ;)