27 januari 2009

Tis 27 jan: Långpromenad

Jag resonerade mig ur sängen.

Frisk luft

Klockan 12 resonerade jag mig ur sängen. Jag mår väl inte mer illa för att jag är ute i friska luften tänkte jag. Och så fick det bli.

Jag tog med mig Trixa, pulsbandet och gick iväg. På långpromenad i 60% av min maxpuls. Jag kräktes inte en enda gång. Jag mår bara lite illa. Känner mig sådär olustig ni vet. Men det skulle jag ju gjort oavsett var jag var. Det var halt och snöigt ute men ganska fint. På sina ställen. Jag hoppas vintern håller i sig länge, och att våren blir snabbt överstökad. Jag är verkligen ingen vårmänniska.

Mitt sällskap för dagen: Trixa

På sommaren är här överbefolkat.
Idag var här öde.

När jag var längst bort på min 140-minutersrunda kändes "hemma" väldigt långt bort. Och det var vi. Men hem kom vi, efter ett tag. Nu ska jag kolla Biggest Loser hela kvällen, och kanske Mästarnas mästare ikväll. Någon gång ska jag äta också. Imorgon måste jag vara frisk.

9 kommentarer:

Petra sa...

Blä för att vara sjuk...jag resonerade mig ur sängen kl 11.30 idag...det tyckte min kropp var en vettig tid att kliva upp på =)

Anonym sa...

KIkar du på Biggest looser på You Tube?

Puma sa...

Petra:.
värst vad du var morgonpigg då ;-)

Ofelia:
nä, har fått dem skickade till mig. finns att ladda ner dock!

Anonym sa...

Vart vart vaaart kan man ladda ner dem? ;-)
Krya på dig!

Mia sa...

Jag skulle aldrig gå på promenad om jag vore sjuk! Eller lite krasslig... Möjligtvis ner till närmaste affär för att inhandla cola.
Starkt jobbat!

Puma sa...

Ofelia:
Tja... finns på piratebay.org eller isohunt.com till exempel... men varning utfärdas - de är grymt beroendeframkallande!!!

Alis:
Beror nog på sjukdom? Jag låg inte och vred mig i kramper precis, men jag kände mig olustig. Då passade promenad bra... :)

Helena sa...

Bra jobbat! "Jag kräktes inte en enda gång"...DET kallar jag spirit och positivt tänkande!!!

Anonym sa...

Strongt av dig att sticka ut trots att du är sjuk :) Har sett säsong 6 av Biggest loser och har laddat ner första avsnitten av säsong 7, men inte fått tummen ur och sett dem än. Jag kanske skulle göra det nudå? ;)

Kram!

Miss Agda sa...

Det var ingen lite promis på en sjukdag.... Hoppas du börjar känna dig bra nu!!Kram