25 april 2007

Istället för träning

Så har helt plöstligt halva veckan gått, hur det nu kunde gå till, och det är onsdag och dags för både Adidasgrej och Sthlms Finestevent.

Adidas

För en gångs skull rör jag mig på stan utan träningsväska. Annars brukar den hänga med i ur och skur och vara allmänt otymplig och jobbig att släpa runt på. Jag skulle behöva en jäkligt bra träningsväska förresten, men det tar vi en annan gång.

Det som var en VIP-kväll på Adidas Concept Store var egentligen inget annat än en kväll med 25% rabatt på VISSA produkter. Typ de som hade med löpning att göra. Vilket var bra i och för sig. Men jag har inget behov av några nya löpargrejer just nu, speciellt inte då jag nyss investerat i mina fötter för många dyrbara tusenlappar. Det skulle ha varit roligt om vi som gäster fått träffa några av Adidas löparcoacher eller andra kunniga som också medverkar på deras running-site men då jag var där syntes inga andra till än SATS-medarbetare och Adidasbutiksjobbare. Jag hittade faktiskt två snygga träningströjor som jag skulle köpt om rabatten gällt även dem. Men det gjorde den typiskt nog inte. Så jag gick därifrån utan träningströjor, men glad i hågen att jag faktiskt "sparat" 800 spänn. För särskilt billiga var de inte...

Nu och då bjöds det på en minishow av SATSare på ett rullband och det var ju lite småkul. Undrar om vi som gymmar också får springa i par på rullbandet nästa gång vi är på gymmet?




Sthlms Finest

Efter Adidas så var det dags för Sthlms Finest på Reinholds Lifestylegym vid Odenplan. När jag kom innanför dörrarna slogs jag av att det var väldigt många äldre damer som bänkat sig vid goodie bagsen men lite senare så kom även gäster som var yngre än 40-50. Det bjöds på sportdryck i gälla färger i champagneglas och supersalta (yuk!) wraps från D-flex nya cateringprojekt. Det var säkert fler gympersonligheter än D-flex där men jag är omöjlig på att känna igen folk så jag "såg" inga. Jag väntade en stund på att blogg-Malin skulle prata lite om hennes blogg och nya hälso-föreläsningskoncept (som handlar om att våga vara sig själv) men jag hörde inget under den relativt korta tid jag var där. Och Miss Match missade jag också men det gjorde inget för min del...




I påsen vi fick med oss hem fanns det senaste numret av tidningen Leva, en proteinshake och kataloger och produktblad från diverse företag. Det mesta gick således till pappersinsamlingen...

Gymgrossisten

Idag hämtade jag förresten ut mitt paket från gymgrossisten med proteinpulver. Jag valde och valde men bestämde mig till slut för ett Whey 80-pulver som det var kampanj på. Jag har provsmakat och är mycket nöjd - det smakar nämligen som vaniljsås om man använder lite mindre mjölk än vanligt. Mums! (En portion blir lite drygt 100 kcal, lite drygt 20g proteiner, lite drygt 1g kolhydrat och typ 2g fett)

Hoppas man inte blir som han på bilden bara. Haha!


3 kommentarer:

Anonym sa...

grattis till ett bra köp =) whey-80 är bra skit ;)

Anonym sa...

Hej.. Hur ofta ska man dricka Whey 80? Efter eller innan ett pass? Och behöver passet var hårt då?? Tacksam för svar!!
Du har en grym sida!! Fortsätt! I LIKE.

Puma sa...

Anonym: Roligt att du gillar min blogg! Jag brukar ta en proteindrink en gång om dagen ungefär. Jag vet faktiskt inte när det är bäst att dricka den, eller om det gör någon mer än marginell skillnad. Generellt sett brukar jag se till att få i mig något direkt när jag kommer hem från träningen, och då går det mycket snabbare att blanda ihop en proteindrink än att fixa en massa middagsmat på en gång. Det har nog nästan aldrig hänt att jag blandat ihop en drink innan ett pass eftersom jag brukar åka direkt från jobbet. Fast det är klart, ibland köper jag en SuperShape proteindrink på gymmet innan ett pass om jag ätit dåligt innan. I övrigt brukar jag dricka en proteindrink om dagen, det känns bra med lite extra protein eftersom det ibland är svårt att få i sig tillräckligt protein med maten.