23 april 2007

Mån 23 apr: Svettig träning

Jag gjorde det! Motivationen vann över latheten och jag gick till gymmet!

Gymträning

Men däremot kom jag några minuter för sent till boxingen. Sak samma. Jag körde ett ganska bra pass ändå. Började med 10 min rodd för att värma upp överkroppen. Jag, som är en enda stor anti-rutin, hinner tröttna redan efter 10 minuter så jag gjorde tiden kortare med intervaller. Tiden blev ju inte kortare egentligen, men det kändes så.

Sedan var det dags att gå in till grabbarna i styrkerummet. Först bicepscurls, sedan triceps i multimaskinen och hanteldrag. Sist men inte minst blev det axlar i maskin. Det som är härligt med arm- och axelträning är att det inte bränner lika mycket som när man kör benen, utan det känns precis efteråt istället. För då känns armarna och axlarna alldeles slut.

Sist men inte minst så blev det crosstrainern. Jag körde på en annan typ av crosstrainer idag, det kändes mer som att springa. Men utan pendlarna för armarna. Svettigt var det! Det är inte ofta som det praktiskt taget rinner längs armarna...


Nu när jag sitter hemma i TV-soffan så känns det hur skönt som helst att jag faktiskt tränat! (Det är något jag ska försöka komma ihåg till nästa gång då motivationen tryter)

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra tränat!
I know, när man har tränat länge och är veteran inom ämnet vet man hur underbart det känns när man gör det, spec efteråt. Är fortfarande endorfin hög :D.