24 april 2007

VIP-events

Imorgon (onsdag!) kväll går det två "VIP"-event av stapeln i Stockholm som har med hälsa att göra! Det är bara att anmäla sig!

SATS & Adidas

Just begreppet VIP känns lite 90-tal tycker jag. För VIP är inte alls särskilt VIP eller åtråvärt. Men det är väl känslan av att vara inbjuden, och anmäld, och allt det där som gör att man läser lite extra noga när det står VIP.

Det första eventet som går av stapeln imorgon är på Adidas Concept Store i Stockholm. Det är ett samarbete med SATS och anmälan går också via SATS. 19.30 börjar det.

Sthlms Finest Hälsoblogg

Kl 20.30 är det lansering av Sthlms Finest Hälsoblogg som leds av modellen (?) Malin (har tydligen varit med i bl.a. Robinson någon gång). Såhär stod det i inbjudan jag fick, och som ni gärna får ta del av:

"Du med sällskap hälsas hjärtligt välkomna att närvara vid lanseringen av Sthlmsfinest blogg Hälsa

De 300 första på plats erhåller en goodie bag, men alla som kommer får ta del av kvällens fina erbjudanden och underhållning. T e x köp 2 träningskort betala för 1. Prenumeration av tidningen LEVA för halva priset mm Kvällens sponsorer: Twinlab, SOS Sportswear, D-FOOD, LEVA, MissMatch och Reinhold LifestyleCa 22.30 avrundar vi på Reinhold och fortsätter till Solidaritet där vi bjuder på förfriskningar. (Biljett erhålles på Reinholds.)Inbjudan bifogas, vänligen OSA till: malin@sthlmsfinest.com"



Den bifogade inbjudan ligger här som bild (ovan). Om ni vill ha den per mail, så skriv er mailadress som kommentar så vidarebefodrar jag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Finns det någon adress till den bloggen om man vill kika på den!?!?

Anonym sa...

får vem som helst gå på den där om man osar?

Puma sa...

Sofia - ja "vem som helst" får gå bara man anmäler sig (tydligen måste man anmäla sig före kl10.00 imorgon bitti)

Emelie - här är länken: http://www.sthlmsfinest.com/index.php?option=community&url=userBlog.php&uid=1352
(har inte läst den själv ännu)