28 november 2007

Ons 28 nov (forts.): Spinning på lunchen

Lunchmöten vik hädan!

Spinning med Sanna Kallur

Tog ett snabbpass på lunchen. 45 minuter spinning. Sanna Kallur satt på instruktörssadeln. I alla fall lät det så när jag slöt ögonen och fokuserade på cyklingen. Det går inte att missta sig på det där hurtigt klingande dalmålet.

Egentligen hette hon Maria. Instruktören alltså. Hon såg ut som en sådan där riktig cyklist. En sådan som cyklar utomhus alltså. Jag kan se mig henne på en mountainbike ute i nån gyttjepöl med lerfläckar upp till magen. Hon hade den stilen. Bandanan på huvudet var pricken över i:et.

Passet var ett standardpass. Gult till färgen som det heter på SATS-språk. Den enda låten jag riktigt gillar är Ballroom Blizz. Den kan man ösa till. Vilket jag gjorde. Men jag saknade min handduk att vila mina trevligt svettiga händer på. Jag får så ont i tassarna av att hålla på ett hårt styre. Handduk är inte bara funktionellt. Det är faktiskt skönt!

Nu har jag laddat om med fantastisk wokmat från Bee's Thai. Med halvdåligt samvete tillät jag mig själv lite jasminris. Nu har jag jäkligt mycket sockersug och funderar på en Cola. Light naturligtvis.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Mm vad härligt med spinning på lunchen! Hopas resten av dagen varit bra likväl!

Unknown sa...

Nä inte cola light mot sockersug! På mig blir det bara tvärtom-effekt av det. Bättre med en - en! - bit mörk choklad.

Anonym sa...

Kör du PT-cirkel denna vecka? Jag vill så gärna testa men "vågar" inte gå själv *rodnar*

Puma sa...

Msfatso:
Ja lunchträning känns jäkligt effektivt faktiskt. Och då är man inte sådär eftermiddagstrött man kan vara efter en dag på jobbet (eller skolan).

Mialena:
Det blev ingen cola. Det blev en clementin - faktiskt. Duktigt va! :-)

YTZ:
Nej jag gör dessvärre inte det. Jag åker till Mora imorgon på Vasaloppsläger... men våga gå själv - det är ingen som bits! ;-)

Sofy sa...

Bee's?! Bor du på kungsholmen?! Jag gick precis förbi när jag skulle hem till Prinsen och hade varit på försök till julklappsshopping på hantverkargatan! Nåja, det finns ju många thaikrogar, men ändå. Låter skoj med vasaloppsläger, själv föredrar jag de lite stadigare alpina skidorna. Nu skolar jag om mig till telemark.

Anonym sa...

Hoppas det går toppenbra i Mora :) Själv åker jag till Thailand nästa fredag 7/12 på en välbehövlig 3,5 veckors semester. Första 14 dagarna finns tillgång till gym, men sista 20 dagarna får jag lita till lååånga promenader på stranden, snorkling & simning osv... Men jag tror att jag överlever :) Vi ses i Januari!

Puma sa...

Sofy:
Nää, menade den på Apelbergsgatan (som går upp mot Malmskillnadsgatan). Hade gärna bott på Kungsholmen, men nu är det som det är och jag bor på söder. :-)
Ja det ska bli spännande det här med längd, smala som stickor och utan stålkanter. Hur ska det gå? Den som lever får se!

YTZ:
Åh. Underbart! Är det Koh Lanta som väntar? Hur var det, har ni hus där?

Anonym sa...

Tur att det är sista veckan för den SatsCykel musiken då. Nästa vecka är det dags för ny musik på alla gula klasser. På cykeln blir det bla.a. Danny, Infernal, Sugababes, U2, Ricky Martin, Sahara Hotnights och Faithless. Låter det bättre? Ingen Britney eller Eminem den här gången tyvärr ;)

Puma sa...

MS:
Låter lovande. :-)

Anonym sa...

Jo, det gör grymt ont med skador, men nu har jag ju iaf en anledning till att gå till gymmet;-)

Vad har du tänkt ha för övningar i ditt core-pass (om du nu kommit så långt)? alltid kul med lite inspiration... ha det fint!

Terese sa...

Maria är min kompis som även jobbar på Runners Store och som jag förhoppningsvis ska springa NY Marathon med. Och du har rätt i att hon är en riktig hurtbulle!

Anonym sa...

Jag har också alltid handduken på styret för att vila händerna på. Mycket skönare än att va utan! Kram