27 november 2007

Tis 27 nov: Recept på platt pannkaka (och en timma body combat)

Nedan följer recept på platt pannkaka.

Platt pannkaka

Blanda en del försovning med en del lunchmöte och en nypa träningsdos, så får du en platt pannkaka. Platta pannkakor var inte vad jag ville ha på min tallrik idag. Jag ville ha en tjock, härlig ugnspannkaka med en dos spinning eller löpning på morgonen eller lite lunchträning och så ett bautapass på kvällen. Av den planen blev det bara några smulor.

Smulorna bestod av 55 minuter body combat. Ett kul pass förvisso. Men inte det där passet som dödar mig och livar upp mig. Som gör mig trött och stark. Visst blev jag svettig. Men inte utmattad. Inte mätt. Pannkakan var för tunn.

Dock måste jag säga att dagens body combat (med Katarina Z) var en helt annan historia än förra passet på Hötorget. Idag var det kul och yes och wow.


Jag inser nyttan med body combaten. Missförstå mig rätt. Det är smidighet och kontroll och koordination och allt det där som är jättebra. Men som inte får mig att darra i kroppen av trötthet. Och det är ju just den känslan jag älskar. Det jag vill åt.

4 kommentarer:

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Så bra att det va lite kul i alla fall, så jag inte lurade iväg dig på nått aldeles tokigt!
I morgon blir det ingen pannkaka, i morgon startar vi med Core!
Natti natt

Sporty Spice sa...

Jag pajjade en armbåge på Body Combat för drygt två år sedan. Man slår ju ut i luften och därför är det lätt att översträcka leder, vilket jag gjorde. Har fortfarande problem då och då och skadan får jag leva med. Aldrig att jag slår rakt ut i luften igen, tacka vet jag kickboxning mot säck eller mits. Så var försiktig med dina armbågar!

Puma sa...

Nilla:
Jajamen! Hua! (Som Katarina skrek)

Sporty:
Aj då. Ska hålla i mina bågar!! :-)

Sofy sa...

Men puma!

Din planering är ju galen! Tre pass om dagen... så mycket var vi inte ens tillåtna att träna när vi elitsatsade och skulle tokbygga fysiken på försäsongen i Tärnaby. I och för sig så förstår jag hur du menar med pannkakan, men ändå, ett pass på en timme är ju bra det med. Kroppen behöver vila också vet du! ( hrm, undrar om jag egentligen skriver detta för att min planerade träning idag kommer bli vila istället...ha, ha... ryggontha, suck...)