03 mars 2008

Dagens shopping

Vilodag = shoppingdag!


Dagens köp

Idag har jag sparat en massa pengar. Siktade in mig på två par skor varav ett par Asics Nimbus men när jag kom till butiken märkte jag att Brooksskon kändes mycket bättre. Och att jag inte ens ville ha Nimbusen som ytterligare sko. Konstigt eftersom jag älskat Nimbuskänslan förut. Den Brookssko jag köpte var dessutom den billigare av de två Brooksskor jag valde mellan. Så det blev ett par Brooks Defyance (neutrala). 999 spänn. 799 kronor efter rabattkupong. Alldeles nya på hyllan var de (jag är mycket skeptisk till billiga skor annars). Wohoo! Dock bör jag ju köpa ett par till. Någonstans.

När jag kom hem upptäckte jag ett brev om att Löplabbet har specialpris på några Reebokskor. Kuai Racer, Premier Ultra, Premier Trinity och Premier Road Plus. Racern bryr jag mig inte om men Ultran & Co låter intressant. Nu är jag visserligen inget fan av Reebok - mest på grund av fördomar och inte egna erfarenheter (så jag kan ju mycket väl ha fel). Reebok kanske passar mig jättebra? Det är värt ett besök på Löplabbet i alla fall!

Någon som har erfarenhet om modellerna ovan?

Dagens shopping bestod även av mogna avokados. Tacka T-jarlen vid Stureplan för det. Min jakt på mogna avokados är evig. Överallt där jag letar finns bara knallgröna, stenhårda grejer. Det är varken lätt eller gott att mosa sådana och ha på mackan...

Tredje prylen som landade i shoppingpåsen var ett par hörlurar med "ear hook" från Sennheiser. Mina förra (från Philips) har gått sönder. Och det går bara inte att köra svettig träning med standardlurarna som halkar ur örat hela tiden. Ska man träna ska man träna - inte peta in örsnäckor varannan minut.

Sådär. Nu ska jag betala av (en del) på mitt kreditkort. Sedan sova. Imorgon blir en tuff träningsdag. Häng med!

8 kommentarer:

Slow-Eva sa...

Hoppas du blir nöjd med dina nya skor!

Det var linessas vanilj-kvarg :)

Anonym sa...

Ja nya lurar mste jag oxå skaffa. Har ett par original som trillar ut hela tiden hopplöst. Vad är modellbeteckningen på dina nya?

MarathonMia sa...

Tips på hörlurar: Sony MDR-AS30G Jag har köpt billigare varianter från Sony i samma stil. Håller 1-2 säsonger trots svett, regn och snö. Sitter där de ska. Ljudkvalitén är väl inte den bästa, men de värmer öronen när det är kallt.

Mela sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Mela sa...

Tips på mogna avokados: ICA i Sickla brukar ha - där handlar alltid jag! Liten bit att åka för dig förstås, men iallafall...

Puma sa...

Evasleva:
Ååååh - vaniljen är bäst!!

Löpsteget:
Jag vet inte, men de finns från i stort sett alla leverantörer - en örsnäcka med hake runt öronen. Kostar runt 200-300 kronor även om Sennheiser hade ett par som kostade 700 också.

Marathonmia:
Värmer? Är det något annat än snäckor?

Mela:
Hmm, ja det är ju en liten omväg. ;-)

MarathonMia sa...

Svar: jepp - snäckor trillar ur (eller så är det för jag har så grymt stora öron, hihihi)men dessa täcker ialla fall lite grann - inte riktigt som öronmuffar. :-)

http://www.sony.se/view/ShowProduct.action?product=MDR-AS30G&site=odw_sv_SE&imageType=Main&category=HED+Active

Anonym sa...

Känner igen det där med avocadosarna. Stoppa dem i en påse tillsammans med några äpplen under natten så är de nästan färdiga att ätas redan nästa dag! =)