03 mars 2008

Utmaningen på SATS Zenit

Vad står det på lappen vid löpbanden på SATS Zenit?

Utmaningen!

Jag har fått några kommentarer om en lapp som sitter på väggen vid löpbanden på SATS Zenit. Där står något om en utmaning. Nyfiken i en strut var jag såklart tvungen att ringa till Zenit och kolla: vad står det på lappen? Vem har skrivit den?

Mycket riktigt så sitter det en utmaning där. Och det står tydligen något i stil med "den 2 mars sprang här två kvinnor maraton på löpband. Antar du utmaningen?". Lappen har satts upp av personalen på SATS.

Killen i receptionen frågade vad vi skulle göra om någon faktiskt utmanade oss. Och att det kunde bli jobbigt då. Men jag känner mig lugn. Fler får gärna springa löpbandsmara. Kanske kan vi ha officiella löpbandsmaratondagen. Precis som vi har kanelbulledagen och alla andra tokiga dagar.

Om du är på SATS Zenit, kan du ta en bild på lappen och maila till traningsblog@gmail.com? Den vore kul att se! Fast... imorgon ska ju även jag till Zenit - igen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Bättre med löpband än kanelbulle =)!

Terese sa...

Då måste jag ta en sväng förbi löpbanden imorgon innan cyklingen :-)

Felicitas sa...

Hahaha! Coolt tycker jag! :)

Anonym sa...

Haha va bra, den utmaningen ska jag anta. Nån gång före den 31/5 tänkte jag också testspringa en mara. En riktig utmaning eftersom jag avskyr löpband.

Och japp, diet är i början av Telus festivalen ja ska till Whistler. Kul med lite aktiviteter utanför backen också :)

Karin sa...

Hehe, coolt det hade vart om nån utmanade oss! Jag tänkte gå dit imorgon bitti, tänkte gå på spinning. Ja ska fota lappen =)