09 mars 2008

Spring snabbare

Det är många som har världens bästa pojkvän. Jag är en av dem.

Vavavroom

Efter att ha joggat några kvällar med mig i mitt 6-minuterstempo, och en eller tre gånger sprungit 5-kilometersrundan i eget tempo, var det grabben som häromdagen sprang 27km på 1 timme och 59 minuter (under 4.30 per km). Bara sådär. Jag förstår inte riktigt hur det är ställt med den grabben. Vad skulle hända om han bara tränade lite mer konsekvent liksom? Sprang de där mer än 4 milen i veckan som folk med maraambitioner brukar göra.

Fast... idag gick det inte lika snabbt. Medan jag lassade på vikter i styrketräningssalen tog han sig en söndagspromenad på löpbandet. Det är väl inte så man blir snabbare på maran? Men du grabben, jag tycker om dig ändå. Fast du får gärna träna lite mer. Det skulle vara kul att se hur bra du kan bli. Att springa långt och snabbt utan träning imponerar inte lika mycket på mig längre. Din stentuffa flickvän (som aldrig är nöjd) vill ha snabbare och längre. Sådär. Nu har jag hängt ut dig tillräckligt.

En snabb pojkvän. Och en långsam flickvän.

6 kommentarer:

Karin sa...

Lyx! Jag vill också ha en snabb pojkvän! Du kan ju alltid använda han som hare, och sen själv vilja springa i 4:30 tempo, det kanske funkar? Då får han fart? ;)

Susanna sa...

Vilket fint och gulligt kort :)

Löpning & Livet sa...

Min pojkvän är också snabb (dock inte riktigt lika snabb som din :)). Och jag är långsam. Störande att man aldrig kommer ikapp :)

Ebba sa...

Superfint kort! :)

Felicitas sa...

Åh, jag känner igen känslan och tankarna!! Min pojkvän är också irriterande snabb, trots att han knappt tränar över huvud taget. Och likväl susar han förbi mig i ett nafs. ;P
Gulligt foto på er! :)

Anonym sa...

Ni ser så söta ut ihop!