12 mars 2008

Träningstidningar

Jag vill ha!

Tidningar och böcker

Här hemma i Svedala är utbudet av träningstidningar ganska glåmigt. Det finns Fitness Magazine och den är bra. Sedan finns det ToppHälsa som aldrig går in på djupet utan är en liten föryngrad version av vänterumsblaskorna Hälsa och Leva fast med mindre forskning och mer träning. Och så finns det Runner's World: har man läst några nummer har man läst alla nummer.

Igår var jag inne på Press Stop. Jag suktade över alla de amerikanska träningstidningarna. Framförallt en tjock special edition av Women's Health. Och Oxygen. Zest. Shape. Och allt vad de heter. Men det blev inget köpa av. 100 spänn för en träningstidning vill jag inte ge. Inte heller 159 kronor för den tjocka special edition-varianten. Den må se hur lockande ut som helst men jag har lovat grabben att vara snäll mot mina finanser som mår dåligt från skidäsongsutgifter.Däremot kan man för 150 spänn få Jonas Coltings "Se bra ut naken"-bok eller kanske, kanske den där stretchboken från Cia Larsson som Sporty Spice tipsat om. Men den köper jag bara om den har färgbilder. Böcker ger mig mer för mina buck än tidningar och Paolo Robertos "En kvart om dagen"-bok har gett mersmak.

Men ändå... jag suktar fortfarande över de utländska träningstidningarna på Press Stop.

8 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.press-stop.se/kiosken/

Där kan du beställa tidningarna över internet, den kommer till brevlådan och du betalar den som en vanlig räkning. Enjoy! =)

Mela sa...

Åh, jag älskar Womens Health mag. Men du vet att du kan prenumerera på den till Sverige va?

International: 1 year (10 issues) for $11.97 + $50(S+H) - vilket alltså innebär typ 370 spänn för ett års prenumeration på en tidning som är TUSEN gånger bättre än allt som finns i Sverige... Lite skillnad mot att köpa lösnummer här! :)

Länk:
https://w1.buysub.com/pubs/RP/WMH/wh_int.jsp?cds_page_id=39689&cds_mag_code=WMH&id=1205334037719&lsid=80721000377030815&vid=1&cds_mag_code=WMH

Anonym sa...

Har du testat Body? Jag har inte gjort det, den känns så manlig... Men åh vad jag älskar tidsskrifter!

Karin sa...

Hmm..jo min tri tidning ligger där hemma oläst. Men för 100 spänn måste den vara bra!

mela! Vilket superbra tips! Jag har precis beställt prenumeration på triathlete magazine. Det blir ju rimlligt pris även med extra portot!

Proppman sa...

Tjenna!

Beställde Coltings båda böcker och måste säga att de är riktigt bra och inspirerande.
Bra och intressant blogg du har.
Keep on running!
Ha det bra/jörgen

Anonym sa...

Tack för tipset, Mela :)
Blir förhoppningsvis ett bra komplement till Fitness och Body!

Ebba sa...

Då är vi två som suktar! Ska spana in Mats rekommendation. Verkar supersmidigt =)

Anonym sa...

Själv älskar jag amerikanska Shape och den är också mycket billigare att prenumerera på än att köpa på pressbyrån! För samma summa som man får 3-4 lösnummer köpta i sverige får man en årsprenumeration från Usa!

/Maria i Malmö