15 augusti 2008

After work

Äntligen helg!

Hjälp

Idag har det hänt något som inte händer så ofta. Jag har med mig träningskläder - men vet inte vad jag ska träna. Om jag inte på förhand vet vad jag ska träna blir förvirringen större än motivationen - och det blir oftast pannkaka av alltihop. Därför försöker jag febrilt styra upp min träningsafter work.

Jag är sådan i stort sett alltid. Ska jag träna styrka men vet inte vilka muskelgrupper går jag runt i gymmet och kommer inte på en enda övning. Kommer helgen och jag inte har några planer försvinner den utan att jag hunnit bestämma mig. Ska jag ut och fika eller äta måste jag ha en idé i huvudet annars går jag bara planlöst runt i sökandet efter "något bättre". Så var det på min och Grabbens första dejt. Vi gick runt hela stan - i kyla och höstregn. Från Odenplan och Söder hamnade vi efter några timmar på Birger Jarlsgatan. Efter det blev jag ordentligt sjuk.

Nu måste jag se till att skaffa mig en träningsplan för eftermiddagen! Annars kan dagen sluta hur som helst.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, vad jag kände igen mig! Är precis likadan!!

MarathonMia sa...

Vad har du packat för kläder? Jag har olika outfits för olika träning, kanske det hjälper dig i val av träning? Eller du kanske har laddat med ALLT.

Vad är bästa Kom-i-helg-moods-träning för dig?

Förr slutade jag arbetsveckan med ett 60-minuters spinningpass med en grym instruktör, partymood all over. Skönt att cykla ur arbetet och svettas in helgen.

Sanna sa...

Även jag känner igen mig precis i det du skriver! Kunde inte annat än att skratta gott, härligt att även andra har det såhär :) jag hoppas att du löste det hela och fick en bra träningsafterwork. För min del blir det oftast så att jag helt enkelt bara lägger ner allt och går hem istället..kanske inte en så bra lösning ;)

Anonym sa...

hej

tänkte bara höra om du brukar äta något innan du går ut och springer på morgonen och i såfall vad?

om du äter, hur länge väntar du innan du drar ut?

trevlig helg

Mvh lina

Anonym sa...

Haha, vad kul, jag är lika velig jag om jag inte har en färdig plan.

MarathonMia sa...

Kör OS-tema! Kör rodd (länge, sätt upp ett mål på antal km) sen kan du ju köra "tyngdlyftning" eller utfall som alternativ.

Kolla in vad det finns för OS-grenar och kör eget upplägg i gymmet. Utan iPod fungerar TV'n:-)

Anonym sa...

I know that feeling, beslutsångest och urscha! Jag gillar att köra ett hårt spinningpass innan helgen börjar, ta ut sig riktigt!

Anonym sa...

Hej Hopp! Du är omskriven:
http://www.metro.se/se/article/2008/08/14/23/0212-45/index.xml
:o) kramar

Puma sa...

Anna:
Ja, vad göra?

Marathonmia:
Precis så som du beskriver vill jag börja min helg! Med en klass där man kan få ur sig alla agressioner man samlat på sig under veckan.

Ayla:
Haha säger som du - skönt att man inte är ensam. Funderar på att gå hem och städa och planera helgens träning istället. :)

Anonym/Lina:
Hej hej, jag hör till den skara människa som inte brukar äta innan morgonträning. Dels hinner jag inte, dels känner jag inte för det. För egen del tycker jag inte det påverkar min pigg/trötthet, men jag vet att andra tycker de tränar bäst efter att ha ätit. Vissa äter en banan, andra en kopp kaffe, eller något lätt som lite fil eller yoghurt.

Pela:
Ja, det är som om huvudet blir tomt utan en plan.

Marathonmia:
Kanske kan titta på OS och städa istället? Jag har ju maghjul hemma. Kan träna med det. Och stepper! kvällen är räddad.

Anonym sa...

känner igen mig i detdär.. måste alltid planera exakt vad jag ska träna innan, eller hur långt jag ska springa osv.. annars släpper motivationen helt.. kom du fram till något bra pass?