28 januari 2009

Ons 28 jan: Kö på gymmet

Jag gillar inte trängsel kring vikterna

Miserabel styrketräning

Jag hade planerat in att köra VR-Tess spinningpass i eftermiddags men eftersom jag var fast på vischan (Järfälla) i möte blev det ingen spinning. Istället blev det 30 minuters cyklande till bra musik runt 70% av maxpuls. Jag cyklade på och väntade på att folk skulle gå hem från gymmet eftersom det var så trångt i styrketräningssalen. Men det gjorde de aldrig. Det kom bara fler och fler som ville trängas.

När jag slutligen gick för att styrketräna var alla hantlar slut. I alla fall de som jag ville ha. Redan då tyckte jag att detta pass skulle bli jobbigt. Jag var totalt otaggad. Totalt otaggad och köra tungt och 6 repetitioner funkar inte. Det funkar heller inte när de vikter man vill ha inte finns.

Såhär ser frustration ut.

Att gymma klockan 21.00 en fredagskväll före jul på SATS Regeringsgatan är mycket bättre än klockan 19.00 på SATS Sickla. Helt klart. Då har man hela gymmet för sig själv. Ikväll fick jag bara dela svetten med den som haft bänken eller hanteln före mig. Det är inte lika trevligt.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vilket antiklimax! :(

Har varit och kikat på olika gym idag, men vi har inte någon sats-anläggning i Linkan. Tror de har i Norrköping men inte här *morr*

Hoppas knät är bättre också! :)

Anonym sa...

Låter inte allt för trevligt. Var hantlarna slut? Tar ni stockholmare med er hantlarna hem? Här i Göteborg brukar dom vara upptagna ;) Hehe.

Karin sa...

Vad jobbigt när det är så fullt! Som tur är, är januari snart slut så då blir det glesare på gymmen =)

På Odenplan var det massor med folk som vanligt, men jag frågade om jag kunde dela maskiner, och stod sen och häckade vid vikterna för att sno åt mig när de blev lediga. Men jag såg lite skrämmande killar med, såg helt livsfarliga ut där de stod och spände sig, så de vågade jag inte gå nära... ;)

Felicitas sa...

USCH! Det är därför jag tränar på morgnarna! :)

Mia sa...

Då höll vi nästan på att springa på varandra... nästan. Jag gick därifrån vid 15.30 när det började att komma lite mer folk. :)

Cizzi sa...

Vad irriterande! Det är aldrig kul att behöva vänta. Passet går segt och det tar längre tid. Dessutom blir man inte lika trött och svettig om man måste vänta/vila mellan övningarna. Tummen ner!

Anonym sa...

grymt jobbigt med alla nyårslöfte-tränande människor på gymmet!
tack och lov för löpning i naturen.. men ibland måste man ju uttnyttja sitt Satskort också. =)