14 september 2007

Hemligheten bakom framgångarna...

Träning. Punkt.

Är du en oupptäckt supertalang?

Hemligheten bakom sportframgångar heter med största sannorlikhet träning, träning och återigen träning. Och så säkert lite talang. Men den upptäcker man inte om man inte tränar. Tänk på det nästa gång du pustar och stånkar dig igenom träningen. Kanske är du också en stjärna med en dold talang. Men en oupptäckt sådan (jag tänker på basketspelaren som överraskade alla med att hoppa till sig VM-guldet i Japan. Vilken slump att han upptäckte sin talang liksom. En slump som dock skedde genom träningen...)

Jag bannar fortfarande grabben som hoppar ganska mycket över fem meter i längdhopp. Vem vet vad som hänt om han börjat träna det istället för att bara envisats med att springa...Eftersom jag i grund och botten är skidåkare är det ofta Anja jag har på näthinnan. Speciellt under vinterhalvåret. Men det är ju under sommaren hon tränar som mest. Och hon är grym!

2 kommentarer:

Anonym sa...

oh ja, Anja är grym! Hennes lår skrämmer mig dock lite. Så jädrans tränade dom är! :P

Anonym sa...

Jag tror def. att man kan bli lika duktig som någon som har talang inom ett visst område genom som du precis säger: träning träning träning! :D