11 september 2007

Intressant

Intressant är ordet apropå Expressens scoop om kroppsbyggare som greps på jobbet och Linda Fodor Egelstigs blogg (som just nu toppar listan bland alla Metrobloggare).

13 kommentarer:

Anonym sa...

Jag läser båda Linda och hennes mans blogg varje dag. och helt plötsligt är hennes mans blogg borta. Hmm. Hon själv påstår ju att hon är oskyldig på sin egen blogg. Jag hoppas att hon är oskyldig för hennes egen skull. Hela hennes liv och jobb verkar ju bygga på träning och hälsa. Men det råder ju ingen tvekan om att det är hon och mats som poserar på expressens hemsida. Känner igen dom där bilderna från deras egna bloggar....

Sporty Spice sa...

Jag känner Linda och tror och hoppas att hon är oskyldig - jag litar på henne när hon säger att hon är det. Däremot kan man ju tycka vad man vill om omständigheterna, att överhuvudtaget ha preparat hemma, om hon visste om det eller inte.

Puma sa...

Forss & Sporty:
Ja hon verkar schysst och bra. Men det verkar ju som om Mats redan erkänt. Och det är ju skit och piss. Om man nu ska tro Expressen det vill säga.

Anonym sa...

Mmm. Och nu är Lindas blogg också bprta :(

House Of .... sa...

Trist med allt som hänt, även om Linda inte är dopad ( jag tror hon är ren) så verkar de ju hittat skit hos Mats :( Jaja, vi får hoppas på det bästa.
Var egentligen inte därför jag kom in här för att skriva, ville mest säga att om du ännu inte testat att ta en tur i Hagaparken så rekommenderar jag STARKT att du gör det snart. Tog min första joggingtur på evigheter idag och det var så makalöst vackert med träden, löven, vattnet etc. Så skynda dig innan det är vinter;)
Kram på dig!

Puma sa...

Forss:
Jag märkte också det. Hmm...

Ingela:
Jag måste till Haga. Jag vet!! Jag har tänkt på det hela sommaren men inte fått tummen ur. Det får bli höstjoggar där!!

Anonym sa...

Hoppas och tror verkligen att de båda är oskyldiga. Vad expressen skriver tar jag inte för sanning om man säger så.

Anonym sa...

vi håller tummarna för att hon är ren nu

Anonym sa...

Skulle kolla Lindas blogg nyss, men det står att den inte finns längre :O Vad är det som har hänt med henne och Mats?

Anonym sa...

NU läste jag Expressens artikel. Är helt chockad.

Anonym sa...

Jag hann aldrig läsa vad Linda skrev om det hela innan bloggen togs bort! Någon som vet vad hon skrev??
Fattar egentligen inte heller varför hennes blogg togs bort! Hon är ju inte dömd oskyldig än eller?

Anonym sa...

..skyldig menar jag! :-)

Anonym sa...

De preparat de båda isåfall dopar sig med kinesiskt (Mats var ju nyss i Kina btw) GH, Growth Hormone, tillväxthormon syns INTE på dopingprov! Jättepoppis men dyrt illegalt dopingpreparat utan manliga biverkningar! Dessutom planerar de ju kroppsbyggare sina dopingkurer så att de inte ska finnas substanser av prepp vid eventuella tester vid tävling...
Ett negativt dopingtest säger INGET men att inneha flera tusen doser i sitt gemensamma badrum faller under dopinglagen som en kriminell handling det med! Öppna ögonen och inse sanningen- fitnessfusk fiasko är vad det är.