15 september 2007

Vila och uppladdning

Det är jobbigt att vila. Jag vill ju ut och träna. Inte spinning eller så (inte idag) men gärna, gärna en skön jogg. Nåja, jag får vänta. Tills imorgon. Jag och coola Karin ska springa långpass - 2 mil. Jag längtar!

7 kommentarer:

Anonym sa...

2 mil! Imponerande! Lycka till!

Anonym sa...

Hoppas du får en skön vila idag!

Anonym sa...

....föresten vad blev det för roliga pockets du beställt? (såg hos Prrralin);-) Me löööv books!

Puma sa...

Bille:
Stieg Larssons två böcker. Men eftersom jag precis fick dem i present så har jag nu två uppsättningar. Lite dumt. Beställde också "konsten att vara snäll". Kommer inte riktigt ihåg vad det var för något men vi får väl se... :-) Har du något bra boktips? Det får gärna vara en riktigt bra och ruskig deckare...

Anonym sa...

En riktigt bra deckare som jag gillar är "Dödens Kemi" av Simon Beckett. Missa inte den!
Patricia Cornwells deckare är helt suveräna också, kan vara ganska så ruskiga. Fast dom bör man helst läsa i en viss ordning.
En annan som inte är ny nu men skitbra är "De döda språkens sjö" av Carol Goodman.
Min absoluta favorit som inte är en helt ren deckare, men SKITBRA coh spännande är "Den gåtfulle fotografen" av Douglas Kennedy.
...och, shit...jag kan skriva om detta i evighet!! :-)

Anonym sa...

Ja, visst är det jobbigt att ha vilodagar ibland. Iaf när det känns om att kroppen inte alls behöver det, fast den säkert gör det. 2 mil.Pjuh! Långpass hade jag velat prova på...om jag vågar.

Anonym sa...

läste ditt inlägg när jag skrev om varför inget händer med vikten! då sitter vi alltså i samma båt! min båt känns som titanic, ;) hur känns din? hmm så vad gör vi för fel? tänk att det ska vara så svårt med själinsikt när man kan se andra med klara ögon! när jag läste det du skrev tänkte jag bara "ja men hon tränar så mycket ochlägger på sig muskler så det är därför"! varför är man inte så klarsynt när det gäller en själv! jag är nämligen säker på att du blir mer och mer fit oavsett vad din våg säger dig!!