15 september 2007

Träningskläder

Jag har precis hämtat ut en träningsjacka på ICA

Mutpresent

Ja ni vet, den där vindjackan från Newline man fick när man beställde en prenumeration på IForm. Prenumerationen är numera uppsagd men jackan kom härmodagen.

Visst är det fint med rosa men modellen känns lite kort. Och så är den lite trång över höfterna. Men hey, what else is new. Om -7kg sitter den nog bättre. Fast den är med största sannorlikhet för kort då också.


Hogengard

Jag slog faktiskt till på den där sport-bh:n jag surrade om för någon vecka sedan och som blivit bäst i test.

Jag har provat den under ett spinningpass (och ska testa den imorgon på långpasset). Betyget hittills är över förväntan godkänt. Jag kände mig väldigt väl paketerad i den och den var mjuk och skön men ändå uhm... stadig liksom.

Det enda problemet är hur man ska få av sig den. För det sitter hela sju (tror jag) hylsor där bak. Men den lilla nackdelen är ju egentligen en fördel eftersom bredden liksom ökar supporten.

4 kommentarer:

Anonym sa...

jag har den jackan i svart och rött och jag tyckte den var helt ok. lite kort visserligen men... gratis är gott ;)

Terese sa...

God morgon. Om du hade på dig en vit munkjacka imorse när du sprang med din vän på Odengatan sprang du rakt förbi mig utan att se mig :-(. Men du såg ut att vara helt uppe i konversationen med din springpartner, så det är helt förståeligt. :-)

Puma sa...

Cizzi:
Ja... fast godast är det ju när man kan ha den på sig. :-)

Terese:
Ja jag hade en vit träningsjacka (för kort den också) och min löparpolare hade rosa tröja och keps. Var det oss du såg? Vi sprang nämligen på just Odengatan... synd att jag inte såg dig, men vi höll förmodligen att diskutera var vi kunde hitta en toalett att uhm... kissa i. ;-) Var du på väg till nån träning? Vänta... det kan jag ju läsa i din blogg!

Anonym sa...

Har även jag denna jacka fast i svart/röd. Tycker den är toppen =)! Enda anledningen till att jag beställde från iForm..