14 januari 2008

Så stark är Sanna Kallur

Aftonblaskan levererar en ganska rolig artikel från ett av Sanna Kallurs styrketräningspass. Jag gillar citatet från SOK:s Richard Nilsson bäst: "Det handlar om att få rätt sorts styrka. Du kan vara stark som en traktor eller stark som en Ferrari. I Sannas fall är det Ferrarin som gäller."

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha, ja den var rolig...själv är jag nog mer en traktor!

Anonym sa...

Hejsan!

Javisst är det tråkigt när man måste ta avsked, även om man vet att det är för hundens bästa! Det är ju ändå så svårt!

Jag var med i Viktväktarna under våren 2003, och gick ner då och sedan dess har jag hållt mig där. Men jag har ju tankesättet i "ryggraden" nu även om jag inte följer det så slaviskt nu!

Jo, det blev en del långpass inför maran i somras, och blir väl så i vår också! Målet för i år är att förbättra tiden, och jag följer ju 4-timmarsprogrammet så däromkring vill jag komma! Följde det förra året också, men pga av värmen ändrades målet till att ta sig runt banan! =) Vad har du för mål med Stockholm? Visst tränar du också efter 4 timmarsprogrammet? Jag ska ge mig ut på en runda nu! Hade tänkt mig fartlekar men så fågade en kompis (Som nyss blev mamma) om jag ville springa med henne nu och det är så kul med sällskap så jag kastar om planerna och tar fartleksrundan en annan dag! Skönt att komma ut en sövng iaf!

Ha det gott!

~ Elin