03 mars 2008

Älskade...

...fötter.

Förlåt mig!

Igår kväll försökte jag bli vän med mina fötter. Jag lät dem fullkomligt bada i ordentlig fotlotion från Apoteket. Sedan stoppade jag fötterna i ultramjuka gullegullsockor (känns som pyjamas för fötterna) och sov med dem på. Imorse var fötterna mjuka och lena och de protesterar bara lite när jag står på dem. Jag har inte ont i foten. Det är mer huden under foten som gör ont. Ikväll ska jag försöka charma dem lite mer. Bada dem i ännu mer lotion.


Jag skulle vilja köpa två par nya löpardojjor. Helst på en gång. Nu! En 20%-rabattkupong följde med senaste numret av Runner´s World. Den gäller på Brooksskor på Stadium. En ny Brooksdojja är precis vad jag vill ha. Brooks Adrenalin (som jag springer på nu) passar perfekt för mig och mina fötter och kostar strax över 1000-lappen (före rabatt).Jag vill också ha ett par Asics Nimbus (utsedda till världens bästa sko - hur man nu kan mäta något sådant) för runt 1600 kronor.


Tyvärr säger bankkontot att jag är luspank. Det är skidåkningens fel. Två par nya alpinlagg i höstas, en styck längdskideutrustning, säsongskort i Åre och ett par nya alpinpjäxor med intuitioninnersko för den fagra summan av 6000 kronor paret (inköpta i Kanada då mina gamla pjäxor gick sönder näst sista dagen - typiskt) har satt sina spår.

Jag ska prata snällt med kreditkortet. Fötter är viktigt. Det är knän, höfter och löparturer också. Jag ser fram emot lite shopping i eftermiddag - på självaste vilodagen.

5 kommentarer:

Karin sa...

Åhh, löparshopping!! Finns det nåt bättre? =)
Jag vill också ha 2 par nya skor, Asics DS Trainer och Gel Kayano. Men vad är det med Nimbus som gör att de är bäst?
Bra att du tar hand om dina fossingar!
Ha en skön vilodag!

Puma sa...

Nike:
Det är internationella Runners World som utsåg dem till världens bästa sko i senaste skotesten. Det finns nog att läsa på nätet om du googlar lite. Jag skulle också velat haft ett par DS Trainer fast eftersom de har prontaionsstöd ska jag inte springa i dem. När ska du köpa?

Prralin sa...

Det kostar att ligga på topp! :)

Anonym sa...

åh, jag har länge tänkt på att jag vill gå på fotvård och njuta lite... Bli ompysslad. Har inga direkta problem med tassarna, men några förhårdnader här och där skulle någon fotexpert lätt kunna få ta bort.

Anonym sa...

Beställ från England, det har vi gjort. 30-50% billigare! Kolla in
http://www.startfitness.co.uk/.