06 augusti 2008

Ons 6 aug: Spinning på morgonen

Det gäller att maxa träningen när tillfället bjuds.

Morgonträning

Jag och River tog tillfället i akt att träna med Terese nu när hon äntligen kommit hem från semester på lyxbåt och blivit friskare från halsont. Det betydde spinning och core med start klockan 06.30 på SATS Stureplan.

Det var en halv evighet sedan jag tränade spinning sist och det kändes både lite smårostigt på cykeln och lite stelt i lår och rumpa från bootyklassen igår. 30 minuter var en lagom spinningstart och följs upp av mer än dubbel så lång spinning ikväll. Det gäller att ta med River på så många träningsklasser som möjligt innan han åker norröver för att köra myrlöpning á la Kalla, eller nåt.

Efter spinningen var det coreträning. Det behövdes nog egentligen inte, eftersom vi även tränade core igår kväll, men det var skönt att ligga ner på en matta även om jag var tvungen att köra lite crunches och annat.

River spottade en kändis när vi käkade frukost på Espresso House efter rekordsnabb dusch och fixande av mig. Jag kände inte igen kändisen. Inte heller kan jag påminna mig om att ha sett någon kändis på de gym eller klasser jag varit på. Men så kände jag inte heller igen Ingemar Stenmark trots att han gick rakt förbi mig på Drottninggatan en gång. Har ni tränat "med" någon kändis någon gång?

8 kommentarer:

Pernilla Hult sa...

"Tränat med" är nog mer "Tränat för" i det här fallet.. För många år sedan när Andreas Lundstedt hade Funkpass på Sports Club vid Odenplan häde det någon gång att även jag gick - slet rätt bra med rätt gung i knäna och den coola attityden (fann den inte direkt så det blev bara några gånger). Men det var rätt roligt att se hur han påverkade tjejerna i träningslokalen ;)

Skrutt sa...

Jodå, jag brukade träna med självaste Börje Salming. Han gick på mina spinningklasser när jag hade klasser på dagtid ett tag. Och så brukade vi "jobba ihop" i gymet när jag jobbade som PT och instruktör där. Han är supertrevlig och väldigt rar! :-)

Terese sa...

Unni Drougge och Eva Röse är två kändisar som gått en hel del på mina pass. Och sedan en hel del löparkändisar ... (Tack för imorse!)

MarathonMia sa...

Räknas det om jag har bytt om i samma omklädningsrum som Pernilla Wahlgren på ett gym på Döbelnsgatan 1986? Jag tränade i gymet och hon gick på pass.

Anonym sa...

Ja, jag gick på lite olika pass som Pernilla Wiberg deltog i. Måste ha varit tidigt 90-tal antar jag. Den kvinnan har benmuskler!

Anonym sa...

Under ett sommarläger i Rovaneimi, Finland, var Jan Boklöv vår tränare, så jag har väl "tränat för" honom då. För er som inte vet vem det är kan läsa här:

http://sv.wikipedia.org/wiki/Jan_Bokl%C3%B6v

Sofy sa...

Jag har åkt parallelslaolom bana mot Ingemar Stenmark, svettats åtskilliga timmar ihop med Jens "lilljensa" Byggmark och gymat bredvid Gynning. Det är väl ungefär så skulle jag tro.

Bra där med balansplattan, jag ska absolut börja jag med, men axelövningar på ett ben PÅ baöansplatta verkar svårare än svårt!

Anonym sa...

Jepp, jag gymmade med Bingo Rimér på ett gym i Åre. Han hade det svettigt med bänkpressen ha ha