07 augusti 2008

Återhämtningspass

Dagens pass går av stapeln i tvättstugan.
Jag kallar det återhämtning.
Och uppladdning.

Imorgon är en ny träningsdag.

Inga träningskläder
så långt ögat når.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Har också vila+ tvättstuga idag! :-)

Länge sedan du uppdaterade viktkurvan... vill du dela med dig? Är nyfiken. Hoppas det går bra :-)

Puma sa...

Ofelia:
Ja, har varit dåligt med det sedan mitten av juli. När jag var nere på västkusten fanns ingen våg att tillgå (väger mig ändå helst på en och samma våg) och här hemma har timingen varit fel. På måndag återkommer jag med veckovikten (men för din info kan jag avslöja att jag varken gått upp eller ner sedan senaste rapporten)

Anonym sa...

Med tanke på att det varit sommar och semester så kanske det inte är så dumt ändå :-) Har du en sådan där som visar fett% också?
Jag är verkligen i valet och kvalet om jag ska väga mig eller inte. Vill helst bara fokusera på kosten och att träna och liksom försöka släppa tanken på vikten. Men samtidigt vill man ju ha ett kvitto åt vilket håll det går.. Svårt det där.

Anonym sa...

snygg out-fit förresten

Anonym sa...

Du, nu gjorde jag det! Kändes bra att veta ändå, för även om min tanke har varit att känna på kläder, så tar det ju ett bra tag innan det känns. Jag tappar först på överkroppen (ansikte, axlar, bröst armar mm först) och det kan vara lite svårt att upptäcka ibland. Men nu är det gjort alltså. Ska börja dokumentera min viktkurva också :-)