14 november 2008

Fre 14 nov (forts.): Lunchträning

Lunchpasset bjöd på samma pralin som innan frukost. Ge mig något annat! Jag vill ha den där stora nougatgrejen, som det bara finns två av och som ligger i mitten av Aladdinasken!

Lunchspinning

Life is like a box of chocolate, you never know what you're gonna get. Ni vet väl alla vem som sa det*. Och jag håller med. Körde spinning på lunchen för en för mig ny förmåga. Hon var verkligen instruktör, inte inspiratör.

Körde på ganska tufft trots att det var lite tråkigt och funderade vad stående cykling i position 2 egentligen är bra för annat än att skapa ryggont? Det bjöds på mycket sådant. Och på en helvetes jäkla många jumps.

Men det var bra att hon påpekade att vi inte skulle ballerinacyka. Ja alltså cykla med tårna nedåt. Väldigt många cyklar som om de var en ballerina på cykeln. Även de som i övrigt ser ut som topcyklister. Eller ja, toppspinnister är väl mer korrekt att skriva.

(*Om ni inte vet så var det Forrest Gump)

2 kommentarer:

Cizzi sa...

Vad tråkigt att det inte heller blev så bra. Det läggs alldeles för lite fokus på hur instruktörerna ska jobba med sin pedagogiska och inspirerande sida tycker jag. Alla kan bli instruktörer, men långt ifrån alla lyckas samtidigt inspirera.

Det krävs ett ständigt törstande efter ny kunskap, nya infallsvinklar, ödmjukhet och vilja att lyssna på deltagarna. Utan dem är man ingenting. Jag kan bara hoppas att jag faller in i den kategorin. Den dagen jag bara är instruktör, den dagen lägger jag cyklandet på hyllan. Må det aldrig inträffa.

Det är när jag hör sånt här som jag själv får mer jävlar anamma och en större vilja att bli bättre. Jag kanske borde börja instruera på SATS... ;)

Fortsätt jakten efter de goda pralinerna, och när du hittar dem; berätta för dem hur bra de är! Det kommer sporra dem till att aldrig nånsin bara vara instruktörer.

(Jisses vilket Hallelulja-tal detta blev...sorry...men jag går igång på sånt.)

Lena sa...

Själv körde jag tung styrketräning med sjukgymnasten på lunchen. Gick därifrån i lyckorus. Jag älskar numera styrketräning. Jag har blivit kär;) Så jag vill härmed även tacka för hjälpen och inspirationen. Trevlig helg;)