12 november 2008

Tio små negerpojkar

Likt i Tio små negerpojkar har en efter en fallit av helgens 10-milalöpning i Motala. För mina medlöpare har livet kommit emellan. Ibland är det så, och det är förståeligt. Kvar står jag och Grabben. Grabben har varit så pass listig att han köpt en avbokningsbar biljett till Motala. Han säger också att väderprognosen inför helgen ser mörk ut. Där föll min sista medlöpare av från löparäventyret. Nu ligger min tågbiljett ute till försäljning på Blocket. Det blir förmodligen inga 10 mil för mig denna helg. Det är synd för min resumé med träningsgalenskaper. Men bra för min fot. Jag har föträngt att jag har ont i den.

5 kommentarer:

Anonym sa...

jag har en avbokningsbar biljett, jag har inte avbokat den.

du har inte sagt att du har ont i foten!

Puma sa...

Grabben:
Jag har inte jätteont. Ontet ligger på en 3:a på en skala mellan 1 och 10. Jag sa det faktiskt efter intervallerna i fredags. Det är ingen muskel eller led som gör ont. Det gör ont på utsidan av foten precis efter knotan där vid tån. Och jag skrev ju att jag förtränger det.

Anna (Orka mera) sa...

hehe - 10 mil på tu man hand behöver inte vara fel det heller... och grabbens biljett är ju inte avbokad.... och en fot mer eller mindre.... äsch, det är klart ni kör :)

Anonym sa...

Ja det är klart du kör. Och du är väl inte ensam? Antar att det finns ett helt gäng trevliga träningsnarkomaner anmälda....

Puma sa...

Anna:
Nä. Inte alls fel om vi hade hållt samma tempo. :)

Mae:
Ja det finns ju drygt 30 andra att prata med. Ska se om jag kan hitta långlöparlusten någonstans. Annars får jag stanna hemma (och jobba)...