11 november 2008

I väntan på något bättre...

Medan jag undrar om det ska sluta regna snart (så att jag kan bocka av dagens löppass) har jag hunnit igenom både Vår bästa mat och nya ToppHälsa.

Vår bästa mat var livsfarlig. Jag har gjort hundöron i hela tidningen och har fått vilda idéer om att griljera skinkan (min första egenhändigt griljerade julskinka) med apelsin, eller honung och ingefära, eller kanske pinjenötter. Och så ska jag baka gafflade pepparkakor, bjuda på teriyakirullar någon gång, göra morots- och jordnötssallad, saffransparfait, jultårta med apelsintäcke och god knows what else. Problemet är att laga allt detta utan att äta det själv. Julorgien får planeras till när de enda två icke-tränande kompisarna jag har kommer på Halmstadsbesök i advent. Grabben äter bara chips och falukorv och uppskattar inte kulinariska e
xperiment (eller löpning i piskande regn så det är ju tur att han är i Halmstad igen).


Medan jag fascinerat bläddrade både länge och väl i Vår bästa mat bläddrade jag snabbt genom ToppHälsa. På Dagens Media har man kunnat läsa att ToppHälsa ska göras om och bli lite mer mode och lite mindre... ja vadå? För det kan ju knappast vara träning det ska bli mindre av.

4 kommentarer:

grabben sa...

Men, jag gillar både julskinka och pepparkakor!

Och, jag är väl också icke-tränande!?

Sofy sa...

klockrent om topphälsa, ha, ha!

mela sa...

Äh, jag kan åka till Halmstad om jag får all den där maten... :) Och jag gillar att springa i regn också!

Evasleva sa...

Jag läser topphälsa ibland. Men att få in mer mode verkar ju vara en jättedålig idé. men jag tycker att de är ganska bra på den mentala biten..