31 december 2008

Gott nytt träningsår!

2009

Klockan är efter 01.30 och det slog nyårsafton för drygt en timma sedan. Jag har precis hittat Grabbens TV-inslag på nätet och kan äntligen gå och sova!

Jag orkar inte skriva någon årsresumé som alla andra bloggare. Jag skiter väl i 2008 nu! Det är over and done with. Det är inte det gångna året jag vill ligga och vältra mig i. Det är vad som kommer nu som är det spännande. Det vi ligger i startgroparna inför. Förutom att hämta kraft från det jag gjort bra, och dra lärdom av det jag gjort sämre, så skiter jag i det som varit. Jag lever itne för igår. Jag lever nu - och jag tänker leva livet det allra bästa jag kan även imorgon!

2009 kommer att bli bra. 2009 kommer nämligen bli det jag gör det till. Vi är vad vi gör. Vi är vad vi tycker, säger och tänker. It all starts here!

2009 blir en spännande resa bland hantlar och löpskor och proteiner och skidåkning och utmaningar och svett och förmodligen en del blod och tårar och allt det andra som jag vill göra. Jag är tryggare och säkrare i mitt eget omdöme. Min egen magkänsla som säger mig vad jag vill göra, vad jag kommer att undvika, personer jag håller av och andra som frustrerar och förstör. Jag vet vad jag vill investera kraft och tid och pengar i för jag vet vad jag vill och var jag vill komma. Jag vet vad jag tycker och vad jag känner. Mitt enda löfte inför 2009 är att jag ska vara nöjd. Med vem jag är och vad jag gör. It's as simple as that.

Gott nytt träningsår från Puma!


PS. Håll er borta från raketerna! Ska ni skjuta någonting, så köp en tårta eller ännu bättre - en "fyrverkerilåda" (en trälåda). Du slipper nedfallande pinnar, du slipper pjäser som går snett och du behöver bara antända en gång - sedan sköter fyrverkeriet sig själv. Om du vill fira in det nya året med skumpa - skjut inga fyrverkerier alls! Ska du se fyrverkerierna i Stockholm, kolla in hur tunnelbanorna går! Det kommer vara avstängt för trafik vid Slussen till exempel. Gott nytt år till er alla hälsar även från vi på FyrverkeriDesign! DS.

13 kommentarer:

Kstin sa...

Va, har jag missat nyår?! Sista dagen på 2008 är väl ändå idag?? *tittar förvirrat runtomkring mig*

Löpning & Livet sa...

Gott nytt år!

Snorkkis sa...

Gott nytt år! Och du har rätt - det nya året blir det vi gör det till.

Sanna sa...

Lycka till med träningsåret 2009! :)

Anonym sa...

hej. om du klickar på värt ett besök i menyn ser du en länk till dermalogica

Sofy sa...

Gott nytt år Puma!

(Snabbare! Starkare! Svettigare!)

Ebba sa...

Gtt nytt år!! :)

Cizzi sa...

GOTT NYTT ÅR!

Anonym sa...

Gott Nytt! 2009 kör vi så det ryker! //Petra

Anonym sa...

Gott Nytt År!! Hoppas du trivs i din nya stad :-)

Anna (Orka mera) sa...

Gott nytt år!!!

Miss Agda sa...

Det låter som ett bra löfte. Är man nöjd så är man nöjd -man kan ju inte begära mer! Och allt blir ju, precis som du säger, det man gör det till!

GOTT NYTT träningsår 2009!

Anonym sa...

Bra löfte! :) Gott nytt!