31 december 2008

Sett och hört på gymmet (och andra ställen)

Håller man bara ögon och öron öppna får man reda på en del.

Skvaller

Jag och Grabben fikade i backen häromdagen. Vi fikade på varm choklad och kollade herrarnas störtlopp i Bormio under tiden. Bredvid oss satte ett gäng tränare från Åre slalomklubb. De kommenterade att Hans Olsson såg rädd ut när han åkte (det var han också) och någon sa att han pratat med Hans kvällen innan och att han mycket riktigt var livrädd. Det hade regnat i flera dagar i Bormio och det var blankis i pisten. Men det var bara att ge sig ut och åka ändå. Han slutade nästan 5 sekunder efter vinnaren - och som 39:a i startfältet...

Såg Hans Olssons brorsa - Jon Olsson - på nya Copperhill i veckan. Han (som för övrigt ser ut som en Kendocka) och hans vänner såg ut som färgglada karameller. För er som missat det ska det tydligen vara färg i vinter.

Färgglatt ska det va! Här är några skyltdockor från Åre Skidsport.

Tror jag såg Henrik Windstedt på gymmet igår. Snubben var i alla fall jäkligt lik den person som typ är världens bästa friåkare. Och idag var där en tjej som var väldigt lik Jessica Lindell-Vikarby. Dessutom pratade de likadant. Men vad Jessica skulle göra där vet jag inte.

Råkade lyssna på en konversation på gymmet igår. Två gubbar pratade med varandra - om någon (vet inte vem). Denne någon hade sprungit upp till Hummeln på morgonen, åkt längd 5 mil i Björnen på dagen för att sedan åka ytterligare 2 mil i Duved på kvällen. "Galet", var gubbarnas omdöme. Jag kan faktiskt hålla med. Lite.

Hummeln är den där "kullen" i bakgrunden...

Inga kommentarer: