30 december 2008

Träningsmusik (tips från kvällen)

Spinningen ikväll avslutades med Fredrik Kempes Vincero.
Magiskt!

De andra bra låtarna var Liquidos "Narcotic" (en gammal goding) och en schysst upbeat remix på Tina Turners "Simply the best" (hittar inte den rätta versionen på You Tube tyvärr)


2 kommentarer:

Miss Agda sa...

Vad härligt. Jag kör inte så mkt spin just nu men jobbade i 3-4 år som spinninginstruktör och vet hur musiken verkligen kan göra skillnad!!

Ang mina smycken så tar jag jättegärna emot en beställning. En bricka kostar ca350kr (beror lite på storleken o hur mkt text) och du väljer såklart texten själv (inte för lång text bara). Säg till om du vill beställa kulkedja via mig också! Eller kanske vill du ha brickan på skinnband. Det GÅR ju att ha text på en såndär avlång variant också, men det blir jätteliten text isf och kan vara svår att tyda. Så en bricka är bäst om man vill ha budskap. En kompis till mig (som är instruktör hon med) beställde just den där "desire, dream, vision" och det ger henne träningskrafter säger hon. Annars har jag gjort bl.a. Force, Lycklig o sånt..
Men hur som helst, jag har tillgång till smedja först 20/1 så om du vill beställa så har du lite betänketid när det gäller texten.

Ps:Kul att du gillar min blogg också:) Jag får mkt träningsmotivation av din blogg!

Anonym sa...

Kul med tips på musik till passen :) härlig blogg :) Mvh tess
läs gärna min med :)
http://sundmenglad.blogspot.com/