30 december 2008

Tis 20 dec: Nyårsmix

Festen kan börja!

100 min varierad träning

Gold's Gym bjussade på festträning idag. Specialklassen som hade fått namnet Nyårsmix bjöd på minst sagt varierad träning. Vi började med spinning, fortsatte med rygg- och bicepsdelen på pump, körde body step innan vi gick över till bålträning och avslutade med lite body balance. 4 ledare tog oss igenom träningsresan och de var ambitiöst klädda i silverleggings, guldband i håret och annat spejsat. Vi bjöds på färgglada drinkar i champagneglas och snittar. Drinkarna smakade väldigt likt Powerade, glasen var turligt nog i plast (jag råkade välta omkull mitt med pumpstången) och snittarna var proteinbars skurna i fyrkanter med tandpetare i.

Skål!

Alla var glada och taggade och stämningen riktigt kändes i rummet. Ledarna var riktigt bra, men en av dem lyste som den klaraste stjärnan. Hon var skitbra. "Hon" körde klassen body step som var riktigt jobbig. Det var en annorlunda typ av stepklass. Mest för att man steppade med brädan vänd åt andra hållet. Det var mindre dans och mer flås. Det enda jag inte gillade var när hon skulle förklara upplägget av Nyårsmixklassen. Hon förklarade det som att det var body steppen som skulle få oss flåsiga. För egen del är det spinningen som utmanar hjärtat allra mest.

Spinningen bjöd på tre superlåtar. Ska leta upp dem på YouTube och bjussa er på kittlande träningsmusik. Det finns inget som får mig att gå igång på spinningsadeln så som en riktigt bra spinninglåt. Då kan man köra hur länge som helst på hur hög puls som helst. Då tar man inte slut förrän låten tar slut.

5 kommentarer:

Susanna sa...

Ja Bodystep är underbart! Jag gillar det för att koreografin är så enkel och byts ut vid varje låt, så det är superjobbigt hela tiden. Och ibland har man lådan på rätt håll också :)

Pia sa...

Härligt träningsläger du hamnat på, perfekt jul- o nyårshelg :-)

Det finns något till dig i min Blogg ;-)

Anna (Orka mera) sa...

Väntar med spänning på spinninglåtarna. Alltid kul med inspiration! Låter som ett jätteroligt nyårspass!

Karin sa...

Vad roligt! Fest och träning i ett! Låter ju inte som att det kan bli mkt bättre än så =)
Nyfiken på den där låten...!

Miss Agda sa...

Men gud va roligt det lät!!! Mer sånt!