14 augusti 2007

50 timmar med PT på SATS?

Jag är inte typen som gnäller. Men om det är befogat, så ifrågasätter jag gärna. Vi är för dåliga på det i Sverige.

50 timmar = saftig nota

Jag förstår inte hur SATS tänker. Man går ut med kampanjer som ska locka kunder att köpa 30 eller 50 PT-timmar, men så kräver man envist att man ska lassa upp med stålarna och betala allt på ett bräde. I´m sorry, men jag går inte runt med 20 000 kronor i byxfickan som bara vääääntar på att bli spenderade.

Receptionisttjejen på Zenit håller med. Enligt henne är det många PT:s som har kunder som gärna skulle köpa många fle PT-timmar men som nu inte gör det på grund av SATS oförmåga till flexibilitet.

Själv blir jag mest irriterad. SATS hade lätt kunnat tjäna många tusenlappar på mig eftersom jag är en sådan som skulle kunna gått och köpt en massa PT-timmar och tyckt att det faktiskt var värt det och till exempel betalat månadsvis. Men ska man betala på ett bräde får det vara. Så jäkla desperat är jag inte.

Jag inte bara tror, utan jag är väldigt säker på, att SATS missar rätt många kunder och väldigt många tusenlappar, på att vara så okundservicefokuserade i PT-betalningsfrågan.

Service?

Det där med service, det är något som ligger mig varmt om hjärtat. Och som jag blir galen på varenda dag... När jag betalar för något, så förväntar jag mig att jag ska få en tillfredsställande produkt eller service. Det ska väl vara så att företaget är där för kunden, och inte kunden för företaget. Egentligen. Men, det har inte alls med träning att göra så jag ska sluta nu. :-)

6 kommentarer:

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Jag håller med du!!!!! För jag skulle oxå gå och köpa pT timmar om man kunde betala dom månadsvis,men inte i klumpsumma! Galet om du frågar mig!

Snart ses vi, smiter från jobbet NU!

Sporty Spice sa...

Va? Har de inte typ 10-timmars-paket på SATS? Verkar ju helt knäppt. På WC har jag till och med kunnat dela upp betalningarna på två gånger. Verkar lite flexiblare där.

Anonym sa...

Såntdär blir man riktigt irriterad över! Varför inte ha delbetalning månadsvis? De får ju ändå lika mkt pengar i slutändan ändå.

Puma sa...

Sporty:
Jo, man kan köpa 7 timmar och det blir ju lite billigare. Men, köper man 30 timmar på ett bräde får man 3 på köpet. Och dessutom har jag för mig att de blir billigare per styck. Att gå runt och köpa 7 och 7 och 7 känns inte riktigt långsiktigt...

Dessi:
Ja. Och jag skulle gärna betala 500 spänn mer för att få delbetala till och med... ååååh jag är så arg.

Anonym sa...

Hrm... arbetar själv på SATS och kan väl tycka att det där låter aningen vinklat - Man KAN faktiskt köpa EN PT timme åt gången om man vill... det är ju inte så att SATS enbart välkomnar de som köper 30 eller 50 timmar åt gången. Vi säljer en massa olika PT paket: 1st, 3st, 6st, 12 st, 18st, 30st OCH 50st. Dessutom finns det även både testpaket och komigång paket. Kanske glömde receptionstjejen på Zenit att berätta detta för dig. Att styckpriset blir aningen billigare ju fler du köper - det är precis som när du köper storpack tvättmedel på ICA maxi, kg priset blir billigare ju större paket du köper - eller som när H&M har sina kampanjer: Köp tre betala för två...

Puma sa...

Anonym:
Jo jag vet. Jag har själv köpt både enstaka och 6- eller 7-timmarspaket. Men ni vill jag verkligen satsa på en långvarig "relation" med en PT jag trivs med. Jag hade velat boka 30 timmar på en gång och på så sätt strukturerat upp min träning. Men tyvärr kan jag inte lassa upp 20 000 på ett bräde. Hade det varit två inbetalningar á 10 000 hade det varit mer ok. För det mesta är det ju så det funkar när det gäller stora köp. Men kanske inte när det gäller storpack av toalettpapper på ICA. Å andra sidan handlar det inte direkt om jämförbara prisnivåer...