17 augusti 2007

Let´s dance!

Inspirerad av dansvågen som sköljer över oss vill jag också shaka loss!

I wanna dance with somebody

Det är mycket jag skulle vilja kunna dansa. Som salsa till exempel. Eller att vara en riktig fena på bugg. Men för detta krävs det en bra partner och även om grabben inte är helt oäven på att haka på och gå en kurs så krävs det engagemang från oss båda.

Jag skulle kunna dansa själv också. I senaste ToppHälsa finns en dansguide och igår damp kurskatalogen från Medborgarskolan och Studiefrämjandet ned i lådan. Folkuniversitet finns också, på nätet. Och här kan man välja och vraka mellan danskurserna. Vad sägs om reggeaton (en riktig bootyshaker!!), latin jazz eller motionssamba? Jag viiilll! Det lutar åt reggeaton eller motionssamba... någon som provat på?

5 kommentarer:

Terese sa...

Jag vill också dansa! Det riktigt spritter i benen. Har definitivt blivit smittad av dansfebern som råder. Tyvärr så vägrar Glenn att gå danskurs med mig, detta trots att han kan göra lite snygga moves. Får väl fortsätta att tjata här hemma :-)

Anonym sa...

Latin jazz skulle jag vilja testa! Var inne på stepp ett tag och det vill jag fortfarande, men det verkar inte finnas några steppkurser i Linköping :(

Anonym sa...

åh, jag slog klackarna i taket igår! lovely, dans är så kul!

Puma sa...

Terese:
Hmm... föreslå en kompromiss, säg att du går på hockey/åker till xx om han följer med på danskurs. :-) Bugg och sådant har man kanske inte så mycket nytta av i det vanliga livet men när man väl är på bröllopsfester så är det grymt kul att kunna några riktiga moves!!

Dessi:
Ja, jag med. Fast ärligt talat så har jag liksom inte fattat vad det är... men jag är lite inne på reggaeton också, fast skitsvårt med rumpshaken liksom... step - verkar skitkul. Men skitjobbigt!

Carolina:
Klubbdans eller organiserad dans? berätta meeeeera! :-)

Anonym sa...

klubbdans, men det räcker gott och väl. har gått i organiserad dans förut, men gillar fri dans bättre..
vill dock börja dansa twist eller liknande, sådan musik ger mig verkligen lyckorus, och adrenalinkickar ;)