16 augusti 2007

Träningsmusik och för många inlägg

Jag har hittat mer örongodis från ToppHälsa som dessutom har en superbra site som jag inte ens brytt mig om att kolla in tidigare.

ToppHälsaredaktionens tips


För många inlägg

Grabben tycker jag skriver för mycket i min blogg (men jag har ju så många tankar!). Då syftar han på för många inlägg. Men vad han egentligen menar är att ni kära läsare inte orkar läsa allt - och då i synnerhet det inlägg som handlade om just honom och hans motivationsdilemma. För samtidigt som han tycker att jag har en övertro på hur mycket han tränade innan vi träffades, så vill han hitta tillbaka till löpningen. Därför är alla era tips och idéer väldigt uppskattade.

Halmstad

När jag ändå håller på så lägger jag in lite hälsotips från Sveriges skönaste stad också. Halmstad. Dit går vårt flyttlass om ett år. Lägenheten håller på att byggas just nu (jag ska bara fixa jobb också, host host) och jag har ju redan godkänt både Galgbergets löpstigar och Tylösands löpomgivningar...

8 kommentarer:

Anonym sa...

hälsa din karl att i detta fall har han ingen talan! älskar dina många och långa inlägg! roligt att varje gång man går in på din blogg så är den uppdaterad, typ! =) keep it up!! Förövrigt vill jag veta hur de kan påstå i den där artikeln att Carola ska vara bra att shaka loss till..? *ryser* haha!

Anonym sa...

Du har en jätterolig blogg som jag gärna läser! Kruxet är att det finns typ 20 andra bloggar som jag också gärna läser, så det tar några timmar varje dag, haha! Ååå Halmstad, vilken underbar stad! där skulle jag inte ha nåt emot att bo :)

Anonym sa...

Tycker också dina många inlägg är toppen :).
Måste bara få komma med ännu ett instruktörstips som inte hör till inlägget.. Men eftersom du är SATS-tränande ;) - Ulrika på stureplan! Kör grym spinning och är superbra, testa testa!

Anonym sa...

Känns skönt att veta att man har en oöppnad Topphälsa med sig i resväskan över helgen - om man skulle råka ut för tråkig väntan eller nåt nånstans!

Puma sa...

Sofie:
Haha jag känner igen mig. Sitter också fast i timmar och måste uppdatera mig bland alla bloggar!!

Sofia:
Ulrika - aldrig hört om. Men måste testa!!! :-) Måste nog skriva en lista på de jag ska testa!

Prralin:
Ja läs den!!! Jag blev jätteinspirerad av dansspecialen!!!!

Sara sa...

Kan det bli för många inlägg?! Perfekt för mig en vecka som den här då det händer verkligen INGENTING på jobbet.

Fortsätt i samma takt, tack!

Även för min del blir det mycket resa under helgen och även jag kommer ha en Topphälsa med i väskan :-)

House Of .... sa...

själv gillar jag både antalet och innehållet på dina inlägg=)

Anonym sa...

Jag älskar dina inlägg så fortsätt att skriva! :) Det kan aldirg bli för många, haha.