16 augusti 2007

Tor 16 aug: Biceps, triceps, mage och spinning

Hela dagen har jag gått och väntat och längtat.

Spinning

Jag läste ett fenomenalt härligt inlägg om spinning imorse och sedan dess har jag gått och längtat efter mitt inplanerade pass ikväll. Små rusher av adrenalin har läckt ut under dagen och jag känner mig galet löjlig. Kan man verkligen gilla träning såhär mycket? Det gäller att passa på att njuta av den enorma träningsglädjen medan den faktiskt infinner sig.

Jag hade hoppats på dagens pass så mycket, men det blev en liten grop i min motivation och träningslust när jag insåg att den tjej som skulle hålla i passet inte är en av mina favoriter. Fast sedan tog jag mig i kragen och påminde mig själv att jag faktiskt kan påverka mitt eget pass trots att dröminstruktören inte sitter framför mig. Som killen bredvid. Han körde verkligen sitt eget race och stod upp i stort sett hela tiden.

Body Shaper Low Carb Protein Shake

Under de sista minutrarna kurrade magen av hunger och på vägen ut köpte jag min favoritshake (BodyShaper Low Carb Protein Shake). Kollade extra noga med en a PT-tjejerna som stod i receptionen angående sockerhalten. Det finns 2g kolhydrater i den och enligt PT-tjejen utgör den en bra påfyllnad efter ett träningspass.


Biceps och triceps och lite mage

Jag var på SATS (Telefonplan denna gång) en timme innan passet. Körde lite biceps (med stång och i kabelmaskin) och triceps (kick backs med hantlar och i kabelmaskin) och funderade på att musklerna svarar på olika sätt. När jag gör bicepscurls går det ganska bra under hela setet men istället känns muskeln trött efteråt. Men när jag kör triceps så bränner det liksom under tiden - på det där obeskrivbara sköna sättet. Till sist blev det 180 situps i olika variationer. Hade siktat på 200 men hann inte alla...

Telefonplan

SATS Telefonplan är lite likt Sickla. Ganska litet. Ganska gemytligt. Men det bästa är att det är nytt och fräscht! Det har lite vardagsrumskänsla över sig. Me like!

2 kommentarer:

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Så du va här ändå, här hemma hos mig typ. Det va synd att jag inte kunde igår, men som benen verkte och mamman som skulle komma fanns det ingen tid. Synd oxå att jag inte visste om det, för du hade kunnat få kaffe eller middag me *s* men det tar vi en annan gång!

Anonym sa...

Min absoluta favorit är Gainomax Recovery i Cappuccion smak. Har du inte provat den efter träning så gör det. Den är godare än milkshake ;).