16 augusti 2007

Påse?

Att ha en påse, väska eller ryggsäck. Det är frågan!

Påse? Väska? Ryggsäck?

När jag morgontränar och sedan går till jobbet släpar jag runt på en stoooor North Faceryggsäck med mina kläder, handduk och grejer. Och en tung datorväska. Och min ganska stora handväska. Det är ganska otympligt.

När jag morgontränar och jobbar hemifrån stoppar jag ner mina träningsskor, vattenflaska och handduk i vad jag hittar. Senast blev det en påse från Indiska. Inte särskilt chict.


Men jag har precis köpt en sådan där gympapåse man hade på lågstadiet. En sådan där som har snören. Den är rosa och har pumaloggan i grått. Sötsaken kostade 99 kronor på Ellos. Den är perfekt när man har lite grejer men ändå så pass att man måste stoppa det i något.Även om Pumapåsen är snygg är den ganska begränsad i storlek. Och jag skulle behöva något som var mitt emellan den och min gigantiska ryggsäck. Där kommer ICA och Whyred in. För det kan väl knappast ha undgått någon som läser modebloggar att Whyred har designat en shoppingbag åt ICA som lanseras i höst (där några slantar dessutom går till WWF). Det är ju inte så sportigt, men rymligt och snyggt!

1 kommentar:

Anonym sa...

vilken söt Puma-påse/väska! känns så härligt retro med såna där och ger härliga minnen från barndommen =)