15 november 2007

Så lyckas man!

Hur lyckas man boka in tre pass spinning på en dag trots att man inte vill?

Så lyckas man

För er som läser min blogg så är tre spinningpass per dag ingen direkt nyhet. Men idag ville jag bara köra två. Faktiskt.

Om en timma är det dags för pass nummer ett. Klockan 18.00 är det dags för pass nummer två. Trodde jag. Om det inte var för att passet är fullbokat och jag står på vänteplats nummer sex. Sex! Det är ju hur många som helst före mig.

Därför bokade jag även in klassen före den klockan 18.00. Jag vet ju hur arg jag blir om jag kommer till gymmet och inte får köra min planerade klass. Då är en plan b bra. I värsta - eller bästa - fall kör jag tre pass. I annat fall blir det två. I vilket fall som helst blir det bra. Kanonbra.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Var kör du passet ikväll? Själv har jag bokat på Söder kl 17 - kanske ses :)

Puma sa...

zenith. tyvärr. ska kolla hur jag gör om jag bokar om eller hur det blir... :-)

Anonym sa...

Ojojoj... Du är verkligen flitig. jag skulle nog dö av ETT pass spinning och aldrig klara TRE!

Anonym sa...

tycker inte du et blir för lite vila med bara fem timmar emellan passen? kör jag dubbelpass på en dag vll jag ha en sju-åtta timmar mellan, minst! eller köra dom i en följd....

Anonym sa...

Ohlala det lät jobbigt.. Jag brukar ha svårt att återhämta benen när jag kör ett måndag och tisdag =) Lycka till ikväll!

Em Löfgren sa...

hej vännen! har en fråga: vad menas med "utgående besökare" på topblogarea-rankingen?

Puma sa...

Johanna:
Men det är ju SÅ kul! :-)

Anna:
Nej jag ser det snarare tvärtom. Kör jag två pass med några timmars mellanrum kan jag köra med högre intensitet på båda = bättre förbränning. Dessutom laddar jag med energi i form av mat mellan passen. Köra två på raken är också bra eftersom man vänjer kroppen vid längre tids arbete...

Msfatso:
Jobbigt men rooooligt

Emliscious:
Vet inte, jag har heller aldrig fattat det där. Märker du hur olika mätare mäter så otroligt olika? Skumt!

Anonym sa...

Vad grymt med flera spinningpass samma dag. Själv har jag bokat in mig på ett 3-timmarspass den 8 dec. Är lite nervös inför det faktiskt :)