08 april 2008

Greetings from Motala

Hej där hemma. Är i Motala och har det bra. Solen skiner inte som den ska men vi har roligt ändå. Snart ska jag ut på löptur i Motalakrokarna. Jag ska bara leta upp en karta först. Nedan ser ni mitt rum. På detta golv ska göras tåhävningar, rumpövningar, armhävningar och några situps.


Idag har jag lyckats med flera bra val: en halv nyttig fralla istället för en hel på vägkrogen i Stavsjö, jag uteslöt riset till lunchen på kinarestaurangen och åt morötter istället, hoppade över browniesen som serverades på fikapausen och åt ett surt grönt äpple istället för konferensgodis under eftermiddagen.

5 kommentarer:

MarathonMia sa...

Bra där! Det är ursvårt att låta bli kakor och godis på konferenser! Oftast ställer de fram just sura äpplen som alternativ. Du är verkligen fokuserad - det kommer ge utdelning!

Sofy sa...

Bravo gums! Vilket fokus du hittat! Tror absolut på den där minskningen på vågen, även om du inte vill göra det ännu. Kram!

Karin sa...

Duktig du är som står emot alla frestelser, som också ofta är gratis! Men vem tjänar på att det inte kostar? ja inte kroppen iaf! =)
Lycka till med löpningen och på-rummet-träningen!
Kram

Anonym sa...

vad du är duktigt!

hoppas du träningsturen också går bra med hjälp av kartan!

Unknown sa...

Vad synd att jag inte bor kvar i Nyköpingskrokarna, då hade jag kunnat stå till tjänst med nyttigare lunch på vägen förbi Jönåker ;)