29 april 2008

Tis 29 apr: Expressträning

Jag tar inte igen gårdagens missade träning. Jag tränar bara lite extra idag.

Morgon

Det blev en sådan där sjusovarnatt i natt. Gick till sängs 20.30 igår och upp 07.00 imorse. De kommer ofta nu, tröttattackerna. Känslan som bestämt säger åt mig att jag verkligen måste gå och sova. När jag tänker efter har det ingenting med vare sig kost eller träning att göra. För när jag minns tillbaka kommer jag ihåg att jag blir extremtrött på våren. På hösten är jag full med energi. På våren vill jag bara sova. That's me, lite konstig som vanligt.

Jag gick till jobbet imorse under morgonsolens strålar. Som vanligt med Adam & Gry i öronen. Jag skulle kunna gå hur länge som helst på morgnarna, bara jag får lyssna på Äntligen Morgon. Jag har försökt med Rix Morgonzoo också, men det går inte...

Middag

Körde styrketräning på lunchen. Jäkligt effektiv träning om jag får säga det själv. Bröst och triceps stod på schemat och det blev bänkpress med stång och superset med bröstpress med hantlar och flyes med hantlar på lutande bänk. Sedan suprset med tricepspushdown i cc och omvänd tricepspushdown i cc och till slut sådan där tricepspress på bänk med z-stång. En lite mindre (jo det börjar märkas på kläderna nu!) och lite mer muskulös (ser ingenting av detta än) kropp i sommarkläder hägrar... och speciellt i ny knallgul bikini från Stadium!

Kväll?

Jag har inte glömt något idag. Jag har till och med sport-bh med mig i väskan. Därför är det jag som springer hem efter jobbet. Så det så!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Då är det bara att hoppas att du inte glömt skorna :)

Det har jag faktiskt gjort en gång och det krävdes rätt mycket fjäsk för att få maken att köra in med dom så jag kunde springa hem....

Anonym sa...

grymt bra jobbat! det är så surt när man glömmer något, kom själv med bara en sko till gymmet för ett par veckor sedan, hur man nu lyckas förtränga att man har två fötter.
Spekulant på lägenheten; u bet!

Anonym sa...

Promenad till jobbet, träning på jobbet, löpning hem från jobbet. Snacka om att du är sjuukt effektiv! Vad ska du göra på din lediga kväll då? Kanske planera morgondagens härliga träning ;)?

Puma sa...

Anna:
Skorna är med! Gick till jobbet med joggingdojjorna så stor check där! Glömde inte ens jobbskorna!!

Snäll make du har som körde till jobbet för skornas skull, du fick inte skjuts hem eller så? :-)

Ruth:
Oj, vi kan ju höras mer om det i helgen kanske!!!

Starkt jobbat att bara ta med sig en sko. Hur tänker man då? Jag hade på mig skor i olika storlekar för ett tag sedan, en var min och en grabbens. Gick inte jättebra att springa...

River:
Ska nog sova lite. Jag är bra på det! :-)