02 maj 2008

Träningskläder

Hur ser det ut i er garderob?

Plats för kläder?

Det spelar ingen roll hur ofta jag viker om mina träningskläder. Dagen efter är där oreda igen. Att hålla träningskläderna snyggt vikta är otacksamt. Allt är det där funktionsmaterialets fel. Det är för lite friktion! Lägg två bomullströjor mot varandra och de stannar där de är. Lägg två funktionströjor på varandra och de åker runt och ner så fort man ska ta ut något på hyllan. Jag har därför total oreda på min hylla med träningskläder (trångbodda är de också). Jag undrar hur det ser ut hos neatfreaks som Sporty eller Spark i baken...

På de två översta hyllor råder relativ ordning.
Längst ner är det kaos.

10 kommentarer:

Terese sa...

Ja, vad ska jag säga. TOTALT KAOS! Och tröjan man vill ha på sig hittar man aldrig om man inte river ut hela garderoben och upptäcker att tröjan glidit ner bakom alla andra kläder.

Fast det bästa är när man rensar i garderoben för då upptäcker man kläder som man glömt att man har. Det blir som gratis shopping :-)

Ses imorrn!

Karin sa...

Jag har mina träningskläder i en förvaringsmöbel från IKEA. Typ kista med sittdyna ovanpå. Där ser ingen oordningen... Det är fullkomligt hopplöst att hålla ordning med funktionsplagg, jag håller med dig helt och fullt!

MarathonMia sa...

Egentligen borde alla duktiga motionärer belönas med en fin garderob där vi kunde hänga upp våra funktionströjor på galgar, i läcker färgkombinationsordning och tillhörande byxhängare under. Små, gulliga, snidade trähållare för strumpro och löparskor...

Typ tränarens motsvarighet på en Walk-in-closet som del av en vacker inredning.

Ebba sa...

Haha, hela min garedrob är ett enda kaos. Jag orkar aldrig vika och lägga tillbaka kläderna snyggt efter att jag har använt dem, så jag knölar bara in allt.. Till slut ramlar allt ut över mig och då inser jag att det är dags att städa. Viker ocg gör skitsnyggt, men efter någon vecka är jag på ruta ett igen. ;)

Unknown sa...

Forut hade jag kladerna i en enda rora i en stor strandvaska. Nu har jag borjat vika dem och stoppa dem i en lada, sa att saga i en liggande trave med kanten upp sa jag ser alla klader. Tyvarr (hmm) verkar det dock som om kladerna forokar sig, sa jag behover en lada till... Haften i ladan och andra halften i tvattkorgen typ, annars far det inte plats!

Anonym sa...

Ja, det blir verkligen sabbt oordning bland träningskläderna :P Om du tycker att din garderob är stökig så vill du INTE se min! haha

Ha en bra dag!

Anonym sa...

haha, jag känner igen det där! Se på fördelen med funktionsmaterial (förutom att de andas osv)-de torkar supersnabbt när du tvättar dem. Kanon när 80% av tvätten är träningskläder.. =)

Anonym sa...

vi skyller på att vi har ont om plats och hoppas det blir bättre snart

Joakim sa...

Måste bara säga att detta var en riktigt bra, snygg och läsvärd blogg.. Kolla gärna in på min och lämna en kommentar, tack: http://hygienkonsult.blogspot.com

Anonym sa...

Jag har inte mina träningskläder i garderoben. Jag hänger dem på galgar på en speciell "pinne" uppsatt just för det ändamålet i tvättavdelningen där jag även byter om till/från träningkläder/vanliga kläder och duschar.